Lorelai Moșneguțu, fosta câștigătoare de la „Românii au Talent”, și-a ales profesia în viață! Mama artistei a dat-o de gol

#Exclusiv Click!

Lorelai Moșneguțu (21 de ani) sau mai bine zis Alberta Lorelai Moșneguțu, după numele din buletin, a devenit cunoscută după ce a participat în 2017 la „Românii au Talent”, de la PRO-TV, unde a reușit să câștige marele trofeu al show-ului și premiul de 120.000 de euro. Asta după ce le-a demonstrat celor din juriu, dar și unei țări întregi că poate să cânte vocal și la pian cu degetele de la picioare, în același timp, chiar dacă a venit pe lume fără mâini, fără femur la ambele picioare și cu o dislocare de șold.

Pe lângă problemele de sănătate pe care le are de când a văzut lumina zilei, Lorelai Moșneguțu s-a mai confruntat și cu alte probleme la naștere și anume faptul că a fost părăsită de femeia care i-a dat viață, însă Dumnezeu i-a scos-o imediat, în cale, pe mama Vio, pe atunci asistentă maternală, ce a decis să o înfieze. Astfel, că jurnaliștii Click!, au contactat-o pe mama Vio și au aflat mai multe despre fiica sa talentată și ambițioasă:

„Lorelai învață foarte mult pentru sesiune. Este acum în anul doi de studii la SNSPA (Facultatea de Comunicare și Relații Publice – n.r) și urmează să treacă în anul trei. Este foarte silitoare și conștiincioasă atunci când vine vorba de învățat. Vrea să lucreze în publicitate pe viitor și noi două spunem că are mari șanse pentru că am luat în calcul toate situațiile pentru că ne-am gândit și la problemele ce le are cu mânuțele și cu picioarele, iar noi zicem că în acest domeniu se poate descurca”.

Click! spune

Viața lui Lorelai Moșneguțu s-a schimbat la 180 de grade după ce a câștigat, în 2017, suma de 120.000 de euro de la Românii au Talent”. Din suma primită în urma show-ului de talente aceasta și-a cumpărat un apartament în Popești - Leordeni care acum îi oferă o stabilitate și o liniște sufletească aparte. Astfel că acum Lorelai, împreună cu mama sa adoptivă, s-au mutat în București din orașul natal, Târgoviște, pentru ca aceasta să își facă studiile superioare și să aibă un viitor mai bun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net