De unde își găsește puterea să lupte Lorelai Moșneguțu? „Are un altar…”

#Exclusiv Click!

Lorelai Moșneguțu (20 de ani) este un munte de talent și ambiție! „Mama Vio”, pe numele său real Viorica Pârvan, cea care a adoptat-o încă de micuță pe tânără, a declarat pentru Click! că fiica sa își găsește putere să lupte în viață cu ajutorul lui Dumnezeu, deoarece este o persoană foarte credincioasă.

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea show-ului „Românii au Talent” din 2017, este un munte de ambiție! Asta după ce Lorelai a arătat unei țări întregi, în urmă cu șase ani, că poate cânta perfect la pian, cu picioarele, din cauză că nu are mânuțe. Datorită talentului său și poveștii impresionante de viață, Mihaela Rădulescu nu a ezitat atunci să apese butonul golden buzz și să o trimită pe Lorelai direct în semifinală.

Prin urmare, în urma prestației sale artistice, tânăra a ajuns în finală și a reușit să câștige într-un final și marele premiu al show-ului național de talente în valoare de 120.000 de euro.

„Crede în puterea lui Dumnezeu pentru că fără Dumnezeu nu se poate face nimic în viață”

Contactată de Click!, „mama Vio” ne-a dezvăluit cine o ajută cel mai mult pe Lorelai, pe lângă ea care o sprijină necondiționat, atunci când tânăra este încercată de greutățile vieții.

„Sunt tare mândră și bucuroasă de Lorelai când o văd cât de cuminte este și cum vrea ea să evolueze de la o zi la alta! De Paște am petrecut foarte frumos împreună cu ea…noi două! Am fost în provincie, la Târgoviște. Am vopsit împreună ouăle, le-am făcut în diferite culori: roșii, galbene, albastre, de toate felurile pentru că așa ne place nouă. Lorelai m-a ajutat în casă în tot ce înseamnă curățenie, gătit, treabă, de toate, cât a putut și ea, dar pentru mine a fost suficient cât a făcut. Este foarte harnică!

La Înviere am fost amândouă, normal, am luat lumină, după care am venit acasă. Am fost câteva seri împreună și la denii, la slujbă, noi așa obișnuim în fiecare an. Lorelai este foarte credincioasă, s-a și împărtășit anul acesta. Crede în puterea lui Dumnezeu pentru că fără Dumnezeu nu se poate face nimic în viață.

Noi avem în casă, atât în București, cât și aici, la Târgoviște, o zonă plină de icoane, un mic altar, dedicat lui Dumnezeu. Noua așa ne place să zicem unde ne rugăm...că avem un altar! Lorelai cântă și în corul Bisericii. Ea de la Dumnezeu, de Sus, are puterea și forța pe care o are în viață”, a spus pentru Click! „mama Vio”.

Click! spune

Lorelai Moșneguțu are o viață ca în filme! Tânăra a fost părăsită la naștere de femeia care i-a dat viață, însă Dumnezeu i-a scos-o în cale pe mama Vio, pe atunci asistentă maternală, care a decis să o înfieze. Viorica Pârvan are mare grijă de Lorelai și o iubește ca pe lumina ochilor din cap. Tânăra talentată a intrat în atenția publicului după ce a câștigat, în 2017, „Românii au Talent” de la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net