Povestea tulburătoare a zugravului cu inimă de aur. I-a uimit pe toți la „Românii au talent”, dar viața i-a dat numai palme

Bogdan Dumitraşcu, un om simplu din Năvodari, și-a captivat întreaga țară cu talentul său vocal, dar puțini cunosc drama pe care o poartă cu el și pe care rareori o împărtășește.

Bogdan Dumitraşcu a participat la Românii au Talent în 2015 / foto: ProTV
Bogdan Dumitraşcu a participat la Românii au Talent în 2015 / foto: ProTV

Deși a impresionat mii de români cu vocea sa, Bogdan nu a abandonat niciodată meseria care îl ajută să-și întrețină fiul în vârstă de cinci ani. El dedică fiecare reușită la preselecțiile concursului muzical micuțului său Ionuț, iar în pauzele scurte ale activității sale, aleargă acasă pentru a-l lua în parc.

Bogdan s-a speriat când fiul lui s-a pierdut

 Bogdan a avut parte de un moment de panică când fiul său mic, Ionuț, s-a pierdut în dorința de a-și vizita singur un prieten. Îngrijorat și alertat de absența bruscă a copilului, Bogdan a reacționat prompt și a contactat autoritățile.

Din fericire, Ionuț a fost găsit într-un timp scurt și totul s-a terminat cu bine. În ciuda momentului de frică intensă, Bogdan a rămas calm și hotărât să-și protejeze fiul în orice situație.

„Mi-a zis că voia să se joace cu prietenul lui şi nu s-a gândit ce panică o să creeze. Acum totul e bine. Când a dispărut am sunat-o şi pe mama lui care ne-a părăsit când Ionuţ avea trei ani. De aunci nua vrut să-l mai vadă, să mai ştie nimic de el. Am crezut că poate l-a luat ea sau ştie ceva de el....", a spus liniştit Bogdan Dumitraşcu, potrivit Spynews.

În ciuda absenței mamei sale biologice, Bogdan recunoaște că bunica copilului, mama sa, a jucat un rol crucial în viața lui Ionuț. Chiar dacă lipsa unei mame se simte, Bogdan consideră că a fost mai bine pentru fiul său femeia s-a retras din viața lor când el era încă mic și nu înțelegea pe deplin situația. Pentru Ionuț, bunica este figura maternă, iar Bogdan este recunoscător pentru sprijinul pe care îl primește în creșterea copilului.

Soția l-a părăsit și lăsat singur cu băiețelul., acum 2 ani

Deși soția sa l-a părăsit pentru alt bărbat, Bogdan abia acum a avut curajul să ceară divorțul. El dorește să pună capăt oficial relației lor și să meargă fiecare pe drumul său.

Bogdan nu mai vrea să rămână legat de o relație care nu mai are sens pentru el, mai ales că fosta sa soție nu a manifestat niciun interes în continuarea legăturii lor.

Prioritatea sa este să-și crească și să-și protejeze copilul, iar depunerea actelor pentru divorț reprezintă un pas important în această direcție. Cu toate acestea, încă nu s-a stabilit primul termen pentru procedura legală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net