În exclusivitate, unii dintre concurenții din generația fenomen din această seară, de la Românii au talent!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În ediția cu numărul 9 din sezonul 14 al show-ului „Românii au talent” generația fenomen va face un adevărat show în această seară, la PROTV.

Sofia Gorincioi are 11 ani și vine de la Chișinău pentru a arăta cât de mult contează pasiunea ei pentru gimnastică și dans.

Când eram mai mică, undeva la patru ani, ridicam foarte bine piciorul și eram foarte elastică. Mamei i-a venit ideea să merg la gimnastică estetică. De acolo, am trecut la dansul contemporan și în același timp practicăm și acrobatică. Îmi plăcea foarte mult acest sport deoarece mă simțeam foarte confortabil când îl practicăm.  Am muncit șase ani și jumătate pentru ceea ce pot face astăzi. Participarea în emisiune este un lucru foarte important deoarece am mai fost în trecut, la preselecții și nu am ajuns în fața juraților, iar acum am reușit. Mi-ar plăcea să primesc 4 de DA și să mă calific în următoarea etapă”, declară ea. În plus, ne-a povestit puțin și despre celelalte pasiuni pe care le mai are: ”Desenez foarte bine și după părerea mea gătesc cel mai bun chec din lume. Eram micuță și am rugat-o pe mama să gătim ceva împreună, iar tot aluatul era făcut de mine”.

Din Botoșani, vine Miruna Gireadă, de 12 ani care vede muzica ca fiind principala ei pasiune, la acest moment. ”Eram la grădiniță și doamna educatoare i-a sfătuit pe părinții mei să continui cu muzica. Am mers la Palatul Copiilor, unde am lucrat cu o serie de doamne profesoare. Acum sunt la Școala Populară de Arte din Botoșani. Când mergeam la diferite filmări, aveam o doamnă care îmi recomanda să continui cu cobza. Fiind violonistă, îmi era cumva la îndemână. Și cobza și vioara îmi plac la fel de mult, însă cobza e un instrument de suflet pentru mine. Muzica îmi aduce bucurii, împliniri. Ascult CD-uri vechi sau mă informez de pe internet și îmi aleg piesele. Îmi doresc să acumulez experiențe noi, bucurii. Mi-ar plăcea ca jurații să-mi spună despre prestație, mimică și corectitudinea în cântare”, ne-a mărturisit aceasta.

Cu un dans special, făcut chiar de ea, fără un profesor, va veni în fața juraților, Alina Dumitruc, o studentă de 22 de ani, din Reșița.  ”Am practicat gimnastică ritmică 12 ani de zile, iar mai apoi am descoperit că-mi place să dansez mai mult și am studiat pe YouTube, singură. Nu aparțin de niciun club, nu am avut niciun profesor. Totul am învățat singură, în sufrageria mea, făceam ce vedeam acolo. Dansul pentru mine este ca un psiholog, simt că mă descarc și că sunt în zona mea de confort. Mi-aș dori ca dansul să fie viitorul meu. Voiam de mult să vin la emisiune, dar nu aveam curajul. Până la urmă, m-am hotărât și am zis că e momentul să încerc. Mi-aș dori ca jurații să simtă că e un moment frumos, că se simte că transmit emoțiile și sper, din suflet, să fie bine”, declară tânăra.

Sophie Cioacă, o puștoaică plină de energie, de 11 ani, din București iubește Barbie și va aduce o bucată din fericirea ei în fața celor de acasă.  

Am descoperit Barbie când m-am uitat la film, am fost fascinată de cât de bine juca actrița. Eu iubesc să fiu pe scenă, îmi doresc de mult să merg la această emisiune. Cântam pe stradă secvențe din Barbie și iubesc să fac asta. Muzica este foarte importantă pentru mine, dar la fel și teatrul. Eram foarte mică când am început să cânt după anumite piese, iar teatrul l-am descoperit când un actor mi-a povestit despre o școală de teatru unde aș fi putut să învăț. Simt că este exact drumul potrivit pentru mine. Vorbesc în germană cu tatăl meu, care este jumătate neamț. Acolo m-am născut, dar am decis să ne mutăm în România. Nu am deloc emoții pentru această participare, vreau doar să văd cum este. Nu mă interesează câștigul, dar îmi doresc să mă bucur la maximum de această experiență”, spune ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net