Bordea, la show după ce și-a înmormântat mama! „Tata nu a venit!”

Din plâns, în râs! Asta-i viața lui Cătălin Bordea! La doar câteva ore după ce și-a înmormântat mama la Todireni, comediantul a făcut show de stand up la București. 

Cătălin Bordea (39 de ani) a trecut, în ultima vreme, prin cele mai grele încercări ale vieții sale. După ce a fost părăsit și înșelat de soție, care a fugit cu prietenul lui cel mai bun, Bordea a mai primit o lovitură dură din partea vieții. 

Mama lui Mihaela, s-a stins subit din viață, luna trecută, la doar 55 de ani. Comediantul a participat, vineri 2 februarie, la înmormântarea care a avut loc în localitatea Todireni, acolo unde Bordea a copilărit. 

După ce a vărsat lacrimi amare la căpătâiul mamei sale, comediantul a demarat în trombă spre București, acolo unde seara a susținut un spectacol. 

Cătălin Bordea, de la înmormântare direct pe scenă: „Eram în stare de șoc”

„Eu am făcut înmormântarea (nr. mamei), am venit în București în seara aia și am făcut show la club. Am vrut să văd dacă pot să o fac. 

În drumul către Iași, de acolo am venit cu avionul, mă gândeam la glume, ce a spus fiecare. E un mecanism de autoapărare. 

Eram și în stare de șoc, aveam nevoie de asta. Am dus tot show-ul, bineînțeles, nu într-o stare atât de energică, dar am făcut-o”, a spus Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Peste 150 de persoane din familie, dar și persoane din satele vecine, au venit la înmormântarea mamei lui Bordea. Din păcate, tatăl său nu a fost chemat, dar nici nu s-a prezentat la tragicul eveniment.

„ A venit toată lumea la înmormântare. Au venit 150 de oameni, din satele pe lângă. A venit soțul ei, m-a impresionat omul ăla. A plâns încontinuu. Toată viața a căutat iubirea, iar la finalul vieții, a găsit pe cineva care nu a fost genul ei, dar a iubit-o cel mai mult. 

Nu a venit (nr. tatăl comediantului), nici nu l-am chemat. Sigur a aflat, dar nu a dat niciun semn”, a mai spus comediantul.

De ce s-a prăpădit mama lui Bordea? „Treci de cancer și te doboară o răceală”

Mihaela, mama lui Cătălin Bordea, a învins cancerul în urmă cu câțiva ani. Un virus puternic i-a fost, însă, fatal.

„Totul s-a întâmplat foarte repede. Răcești astăzi, în cinci zile te-ai curățat. E ceva absurd, așa a fost să fie… 

Treci de cancer, supraviețuiești cu zâmbetul pe buze și cu pieptul în față și te doboară o răceală…”, a dezvăluit Cătălin Bordea.

Bordea, abandonat de tată într-un autobuz 

Cătălin Bordea mai ascunde o mare dramă. Mama lui avea doar 16 ani atunci când a rămas însărcinată cu el și a încercat să-l avorteze. 

În cele din urmă, soarta a făcut ca Bordea să supraviețuiască, dar părinții lui l-au crescut doar până la vârsta de 2 ani, atunci când tatăl său l-a abandonat într-un autobuz.

Comediantul a fost găsit de bunica sa, care s-a urcat în același autobuz, printr-o simplă coincidență.

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. 

Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a mai povestit Bordea, în urmă cu ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net