„A fost soția ta 33 de ani. Ce e asta, fratele meu?” Petre Roman, criticat dur după ce a absentat de la înmormântarea fostei soții

Mioara Roman s-a stins din viață cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 84 de ani, pe data de 23 februarie. Cei dragi au venit să îi aducă un ultim omagiu și să o conducă pe ultimul drum, cu toate că marele absent de la înmormântare a fost Petre Roman, pe care Mitică Dragomir l-a mustrat pentru gestul său. 

Petre și Mioara Roman au fost căsătoriți / foto: arhiva Click!
Petre și Mioara Roman au fost căsătoriți / foto: arhiva Click!

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți vreme de mai bine de 30 de ani, apoi au decis să meargă pe drumuri separate. Fostul prim-ministru al României a venit la priveghiul fostei soții, unde a stat câteva minute. Vizibil afectat, acesta nu a revenit și următoarea zi, la înmormântare. 

Mitică Dragomir: „Ați crescut copiii împreună”

Pe Mitică Dragomir îl leagă o frumoasă prietenie de Petre Roman, pe care nu l-a oprit însă din a-l mustra pentru comportamentul avut după ce fosta soție s-a stins din viață.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a certat public pe Petre Roman pentru faptul că a absentat de la înmormântarea fostei sale soții, femeia cu care și-a petrecut o mare parte din viață și alături de care le-a crescut pe cele două fete: Catinca și Oana. 

Mitică Dragomir a fost revoltat și pe gestul acestuia de a veni la priveghi doar cu un simplu buchet de flori, și intenționează să-i reproșeze toate aceste aspecte și atunci când se vor întâlni față în față. 

„Sunt revoltat pentru că am cunoscut-o și pe ea, și pe Petre. Copiii mei au fost prieteni cu copiii lui. Și mai sunt supărat pe Petre, când mă întâlnesc cu el îi spun: Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare? Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani, frate! Ați crescut copii împreună! Te duci tu cu un buchet de flori? Ce e asta, fratele meu? Sunt foarte supărat pe el și când mă întâlnesc cu el îi spun”, a declarat Mitică Dragomir, conform Fanatik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net