Cătălin Bordea, în doliu! Mama comediantului s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani

Ultima actualizare:

Cătălin Bordea trece prin momente dificile. După o lungă luptă cu cancerul, mama comediantului s-a stins din viață. Mihaela Bordea avea doar 55 de ani și a primit diagnosticul nemilos în 2017. Juratul de la iUmor avea o legătură specială cu mama lui.

A murit mama lui Cătălin Bordea / foto: Arhiva Click!
A murit mama lui Cătălin Bordea / foto: Arhiva Click!

Cătălin Bordea trece, din nou, prin momente dificile. Mihaela Bordea, mama comediantului, s-a stins din viață, la vârsta de 55 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită. În 2017, aceasta fusese diagnosticată cu cancer. La acel moment, Cătălin a vorbit despre boala mamei lui făcând și o glumă, glumă pe care, de altfel, o făcuse și ea:

Mama lui Cătălin Bodea s-a stins din viață

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit»”, a scris Cătălin Bordea, pe rețelele de socializare.

Înmormântarea Mihaelei Bordea va avea loc în satul ei natal, Todireni, județul Botoșani, acolo unde ea a locuit, dar și unde Cătălin Bordea a crescut.

Comediantul a avut o legătură specială cu cea care i-a dat viață și a descris suferințele care au încercat-o în ultimii ani. Mama sa avea doar 16 ani când l-a adus pe lume, însă actorul a fost crescut de bunică de la vârsta de doi ani, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net