Mihai Bobonete, reacție tranșantă la adresa lui Cătălin Bordea, după ce comediantul a fost înșelat: „Când îi ziceam acum un an...”

Ultima actualizare:

Mihai Bobonete se numără printre persoanele care au încercat să îi transmită un semnal de alarmă lui Cătălin Bordea referitor la faptul că între ea și Spike, ex-cel mai bun prieten al comediantului, erau șanse să existe mai mult decât o relație de prietenie. 

Mihai Bobonete și Cătălin Bordea / foto: colaj Click!
Mihai Bobonete și Cătălin Bordea / foto: colaj Click!

Mai concret, după ce Livia Eftimie și Spike au șocat pe toată lumea cu relația lor, Cătălin Bordea este considerat o victimă. Recent, actorul de comedie Mihai Bobonete i-a vorbit cu cărțile pe masă colegului său de breaslă. Ce a avut de spus actorul din „Las Fierbinți”.

Mihai Bobonete: „Acum tu ești motanul ăla rănit”

Aflat în timpul podcastului alături de Mihai Bobonete și Nelu Cortea, comediantul Cătălin Bordea a fost luat la bani mărunți de actor, cel care l-a întrebat cât timp are de gând să se mai mențină în poziția de victimă, reamintindu-i totodată de perioada anului trecut, când l-a avertizat pe Bordea în privință cu fosta soție și cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă, așa cum a lăsat de înțeles.

„Bordea, cam cât crezi tu că o să ducă toată treaba asta în care lumea te vede ca o victimă după despărțire? Tu de asta profiți acuma, mă! Odată pui ochii ăia de pisoi, așa, și toată lumea trebuie să fie cu tine: săracul, ai văzut ce i s-a întâmplat?

Dar să mor eu, când îi ziceam acum un an, el era: Ce mă? Băi baiatule, eu dau șase îmbrățișări și n-am nimic, dar nu le contoriza și pe ale altuia. Și acum tu ești motanul ăla rănit, tu crezi că toată lumea o să zică încontinuu: săracu, nu ne mai interesează”, a dezvăluit Mihai Bobonete. 

Bunica lui Bordea, reacție neașteptată după ce a aflat povestea nepotului său 

Bunica lui Cătălin Bordea este o persoană cunoscută în social media, prin prisma nepotului său și a umorului de care dă dovadă mereu. Curiozitatea fiind mare referitor la reacția pe care aceasta a avut-o la aflarea veștii că nepotul i-a fost înșelat și părăsit, femeia i-a oferit următoarea opinie lui Cătălin Bordea: 

„Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort... o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă.”, a spus Cătălin Bordea în cadrul unei emisiuni TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net