Reacție șoc! Ce a spus bunica lui Cătălin Bordea când a aflat de divorț: „Un drac mort...”

Cătălin Bordea (38 de ani) și fosta lui soție, Livia Eftimie, au fost împreună timp de 11 ani. S-au cunoscut în 2012, s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă. Au luat decizia de a divorța, unul dintre motive fiind chiar dorința lui de avea un copil. Fără să stea pe gânduri, Livia i-a spus în față fostului soț că într-un an el va deveni tătic, chiar în ziua în care au semnat actele de divorț la notar. Mai mult decât atât, actorul a suferit enorm după ce au apărut imagini cu partenera lui în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike. Iată ce a spus bunica lui Bordea despre divorț!

Reacție șoc! Ce a spus bunica lui Cătălin Bordea când a aflat de divorț
Reacție șoc! Ce a spus bunica lui Cătălin Bordea când a aflat de divorț

Reacție șoc! Ce a spus bunica lui Cătălin Bordea când a aflat de divorț

Bordea și bunica lui au o relație extraordinar de bună, mai ales că femeia este cea mare l-a crescut pe comediant. Pentru Bordea divorțul a fost o adevărată dramă, mai ales că Livia a fost foarte bine primită de familia lui, iar pentru el, părinții Liviei au făcut lucruri extraordinare, iubindu-l foarte mult.

„Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort... o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă.”, a spus Cătălin Bordea în cadrul unei emisiuni TV.

bordea bunica jpeg

Bordea a dezvăluit și cum au reacționat părinții Liviei la anunțul despărțirii: „Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost ”Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate. Le spuneam ”tată” și ”mamă” și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața.”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net