Speak, amenințat cu moartea din cauza lui Bordea! „Au ajuns până la gagică-mea cu înjurăturile”

Divorțul cu scandal dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie a făcut victime colaterale. Cântărețul Speak s-a trezit că a fost confundat cu amantul Spike și a primit chiar amenințări cu moartea de la fanii lui Bordea. 

Artistul Speak, fostul iubit al Adelinei Pestrițu, a fost una dintre cele mai afectate persoane în scandalul divorțului comediantului Cătălin Bordea. 

Deși nu a avut, nici în clin nici în mânecă, cu amantlâcul care i-a distrus căsnicia  lui Bordea, Speak a fost confundat cu …amantul real Spike

Coincidența de nume i-a adus lui Speak mult hate în mediul on-line, dar și amenințări cu moartea. Artistul l-a invitat pe Bordea în podcastul său tocmai pentru a face lumină asupra acestei nedorite confuzii. 

Cătălin Bordea: „Speak a primit amenințări cu moartea din cauza mea!”

„Am aflat și eu că după acest episod, Speak a fost terorizat și amenințat pe rețelele de socializare, deoarece numele său a fost confundat cu cel al lui Spike.

Lumea toată l-a confundat pe Spike cu săracul Speak! Cât hate a putut să-și ia băiatul ăla! Și el și iubita lui, Stefania, totul din cauza mea și a Liviei!  Mi-am făcut procese de conștiință”, a spus Cătălin Bordea, la Antena Stars.

Speak:„ Ăștia doi sunt din nou împreună?! Nu se combinase cu nevasta lui Bordea?!”

Speak a ținut să lămurească, odată pentru totdeauna, că nu este el cel care i-a  distrus căsnicia comediantului. 

„Am primit inclusiv amenințări cu moartea după episodul ăsta, cu Livia, pentru că am fost confundat cu Spike. Eu înțeleg că ai o bază de fani atât de loiali, dar totuși… 

Deci, doamnelor și domnilor, să fie clar. Eu nu sunt Spike, eu sunt Speak! Nu am nicio treabă cu omul ăla, nu împărtășim aceleași valori! Mi-am luat prea multe înjurături! Au ajuns până la gagică-mea…

A pus Ștefania un TikTok cu noi doi și au început comentariile. <<Adică, ăștia doi sunt din nou împreună?! Nu se combinase cu nevasta lui Bordea?!>>Când am aflat vestea am vrut să te sun pe tine să te înjur.

Eu îl cunosc pe omul ăla, ca artist. Dar eu sunt contra total la acest gen de trădare între frați. Adică putea, frate, să vină să-ți spună că uite nevastă-ta ce face?!

Sau, o lua pe ea deoparte și o punea la punct… Cum să faci așa ceva între bărbați?! Nu se face!”, a spus Speak contrariat total, în podcastul său La fileu.

Bordea, umilit de Spike prin frizerii! „Ce i-am făcut fraierului!”

În cadrul aceluiași podcast, Cătălin Bordea a dezvăluit cu lux de amănunte cum a fost trădat de fratele de cruce, artistul Spike, care se lăuda prin frizerii că-i cucerise soția, pe Livia Eftimie.

„Băi, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.

De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc cu el.

Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla, băga-mi-aș $%*¥. 

Dar, când tu te duci la frizer și te lauzi: bă, da tu știi de când i-o dau și cum i-o dau, nu știu ce! Bă, da vino și zi-mi și mie de când i-o dai, un an-doi?”, a dezvăluit Bordea, in podcastul lui Speak. 

Livia Eftimie și Cătălin Bordea s-au întâlnit la notar pe 13 iulie și au parafat divorțul, invocând inițial neînțelegeri familiale.


În septembrie, în presă au apărut însă dovezile clare ale amantlâcului dintre fosta soție a comediantului și cel mai bun tovarăș al acestuia, artistul Spike. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net