Livia, decizie radicală după divorțul de Cătălin Bordea! Ce a făcut fosta soție a comediantului

Ultima actualizare:

Livia Eftimie a luat o decizie complet neașteptată, după divorțul de fostul ei soț, Cătălin Bordea! La rândul său, acesta a dezvăluit ce s-a întâmplat atunci când cei doi s-au întâlnit la notar, pentru a finaliza divorțul!

Livia Eftimie și-a închis conturile de pe rețelele de socializare / foto: Instagram
Livia Eftimie și-a închis conturile de pe rețelele de socializare / foto: Instagram

Este despărțirea care a șocat întreaga țară, iar reacțiile din mediul online au fost, se pare, destul de vocale. Ei bine, după despărțirea de fostul ei soț Cătălin Bordea, Livia Eftimie a luat o decizie radicală! Deși nimeni nu se aștepta la un asemenea gest, se pare că Livia Eftimie a hotărât să își închidă conturile de pe rețelele de socializare, pentru a evita comentariile negative!

La rândul lui, Cătălin Bordea a dezvăluit reent ce s-a întâmplat atunci când s-a întâlnit cu fosta sa soție, la notar.

„La divorț nu ne-am evitat, dar nici nu am intrat în discuții prea mari. Mi-a zis ea mie: tu, într-un an, o să faci copil!

Nu avea nici o legătură cu tot ce se întâmplase! Îmi doream copil, așa e. Dar copil, dacă nu e să fie nu e, nu era cazul să ne despărțim pentru asta!

I-am și zis că nu sunt  pregătit, dar că mă simt capabil să fac copil. Întra-adevăr după ce am fost la America Express îl tot văzusem pe Cortea, cu copii, m-a impresionat așa.

Dar acum mă gândesc că, dacă fac copil și mă mai lasă și copilul, pleacă pe la 5 ani  așa cu alt tată, eu atunci mor acolo!”, a mărturisit Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

„Șocul a fost mare”

Cătălin Bordea a mai vorbit și despre ce a simțit atunci când a aflat despre aventura soției sale. „Șocul a fost mare când am aflat. Eu nu am știut nimic de ei decât cu două ore înainte să apară în presă. Eram la Praga și mă sună cineva că aveau niște poze. Eu nu am crezut atunci!”, spus acesta.

„Simți fizic cum te golești, e ca o anestezie, fața îmi  rămăsese mobilă. M-am pus pe bancă și mă uitam în gol ca prostul. Eu tot încercam să găsesc ceva că nu e adevărat”, am ai mărturisit Cătălin Bordea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net