Ce motive a invocat Livia la divorțul de Bordea! Comediantul a rămas fără replică: „Tu o să faci copil…”

Cătălin Bordea a rupt, în sfârșit tăcerea, tăcerea. A vorbit deschis despre divorț și amantlâcul soției cu cel mai bun prieten, Spike. Ce motive a invocat însă Livia Bordea la divorțul de la notar? Comediantul a rămas șocat!

Cătălin Bordea (38 de ani) a găsit puterea să vorbească deschis despre divorțul de Livia Eftimie, la patru luni de când cei doi și-au încheiat căsnicia la notar. 

După 5 luni de terapie la psiholog, Bordea nu a trecut nici acum de șocul momentului când și-a văzut soția în poze la brațul celui mai bun prieten, Spike. 

A fost trădarea vieții lui, după abandonul tatălui și apoi al mamei. Comediantul a dezvăluit ce motive ar fi invocat soția lui Livia Bordea, la divorțul de la notar. 

Ce i-a zis Livia lui Bordea la divorțul de la notar? „Tu într-un an o să faci copil!”

Livia și Cătălin Bordea s-au întâlnit la notar pe 13 iulie și și-au încheiat socotelile în mod amiabil. Comediantul nu a stat prea mult la discuții cu soția lui. Aceasta însă a avut ceva de zis la divorț

„La divorț nu ne-am evitat, dar nici nu am intrat în discuții prea mari. Mi-a zis ea mie: tu, într-un an, o să faci copil!

Nu avea nici o legătură cu tot ce se întâmplase! Îmi doream copil, așa e. Dar copil, dacă nu e să fie nu e, nu era cazul să ne despărțim pentru asta!

I-am și zis că nu sunt  pregătit, dar că mă simt capabil să fac copil. Întra-adevăr după ce am fost la America Express îl tot văzusem pe Cortea, cu copii, m-a impresionat așa.

Dar acum mă gândesc că, dacă fac copil și mă mai lasă și copilul, pleacă pe la 5 ani  așa cu alt tată, eu atunci mor acolo!”, a dezvăluit Cătălin Bordea, la Xtra Night Show. 

Bordea, șoc total când a aflat că a fost înșelat de Livia: „A fost simplu, a coțăit-o! Pe mine unul m-a călcat tirul!”

În urmă cu aproximativ patru luni, Cătălin Bordea (38 de ani) confirma divorțul de Livia Eftimie (33 de ani), femeia care-i fusese alături timp de 8 ani, femeia vieții lui cum a crezut comediantul până la momentul critic, atunci când a revenit acasă după două luni petrecute la America Express, alături de colegul Cortea.

La întoarcerea din competiție Bordea și-a găsit soția, lăsată acasă, schimbată total. A decis să meargă atunci de unul singur la terapie ca să-și salveze căsnicia. 

Totul a culminat, însă, cu apariția pozelor cu cei doi amorezi, Livia și Spike, în presă. 

„Aia nu era soția mea, refuzam să cred așa ceva. Era o altă feneie, pe care eu nu o cunoșteam. Se transformase! Am făcut atac de panică când am aflat de divorț! Mă călcase tirul, dar mi-am dat seama că nu se moare din asta!”, a mai spus comediantul. 

Cum a aflat Bordea de amantlâcul nevestei? „Mă uitam în gol ca prostul! Nu am crezut!”

„Șocul a fost mare când am aflat. Eu nu am știut nimic de ei decât cu două ore înainte să apară în presă. Eram la Praga și mă sună cineva că aveau niște poze. Eu nu am crezut atunci! 

Șocul a fost imens, simți fizic cum te golești, e ca o anestezie, fața îmi  rămăsese mobilă. M-am pus pe bancă și mă uitam în gol ca prostul. Eu tot încercam să găsesc ceva că nu e adevărat.

În timpul ăla, ai impresia că ești nebun. E puțin deranjat că ies oameni acum care au văzut chestii la club și le-a fost greu să-mi spună. 

Din punctul meu de vedere nu soția mea nu a făcut asta, refuz să cred că soția mea cu care vroiam să-mi petrec tot restul vieții a făcut asta.

E o altă fată în care s-a transformat. A fost o transformare ciudată nu prea o mai recunoșteam. Îmi puneam întrebări existențiale că o fi criza vârstei. 

Dar, explicația gestului era mult mai simplă și mai vulgară. E cea mai simplă treabă din lume: o cotația unul pe una! Ce criză de identitate?!”

„Am fost 5 luni la terapie. Mi-a gasit trauma abandonului!”

Bordea a ajuns la psiholog și a făcut 5 luni de terapie ca să-și revină după amantlâcul nevestei. 

„Mie chestia asta mi-a pus capac! Adică te lasă tac-tu , maică-ta, acu te lasă și nevasta?! Aici chiar am avut nevoie de ajutor de  specialitate. Am fost prea mic când am fost abandonat. 

Eu am fost la terapie ca să fiu alături de ea. Eu am găsit-o semi-schimbată când m -am întors din America. Am zis primul merg eu la terapie. Eu mi-am reproșat că am fost copil și nu bărbat

Aveam priorități: să ne luăm casa, am și călatorit, deschisesem club, lucrurile mergeau bine. Eu am respins înșelatul de când mă știu, dar așa a fost să fie! 

A găsit: frică, lașitate, drama abandonului,  făceam orice ca să nu ma lași! Eu tot timpul trebuia să fiu primul. I-am găsit explicații până și tatălui meu. Ăla săracu avea probleme la 22 ani, s-a speriat și a fugit. Nu l-am iertat, am acceptat. Mie îmi venea să-l înțeleg. 

Mi-am dat seama că nu se moare din asta! Am făcut atac de panică în cabinet, când am aflat de divorț și m-a întrebat doctorul: <<mori acu?>> Nu! 

Pai, eu eram pe munte cu Delia și cu bărba-su și mi-a zis Delia: <<ba, ăla e Bordea, l-a călcat tirul?>>

A fost prima dată când am făcut sărbătorile singur. Nu am băut alcool deloc de frică să nu devin alcoolic.

Nu sunt vindecat! Mai am demoni, povestea nu e închisă, nu sunt detașat total. Mă simt ca și când într-o recuperare după o dependență de droguri. Dacă ar veni înapoi Livia să-și ceară iertare, nu știu ce aș face, nu știu! Ai iubit prea mult omul ăla! 

Dacă nu aveam comedia eu acum eram mort! Am doar două glume despre ei, dar nu dau în ei!”, a mai spus Cătălin Bordea, la Antena Stars.

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, lucrează acum alături de noul ei iubit, Spike, în trecut unul dintre cei mai buni prieteni ai comedianților. 

În prezent, ea s-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează Spike. În trecut, Livia Eftimie a fost stewardesă în Dubai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net