A vrut să prăbușească avionul pentru că era supărat! Pilotul a pus în pericol viața a 83 de pasageri

Ultima actualizare:

Momente de groază la bordul unui avion al companiei Alaska Airlines, duminică, după ce un pilot care nu era de serviciu, dar stătea în cabina piloților, a vrut să prăbușească aeronava. La bord se aflau 83 de persoane. Bărbatul este acum acuzat de tentativă de omor.

Pilotul Joseph Emerson de la Alaska Airlines
Joseph Emerson a încercat să oprească motoarele unui avion comercial (Foto: Facebook)

Avionul de tip Embraer E-175 Horizon Air zbura din Washington în San Francisco atunci când Joseph Emerson (44 de ani) a încercat să se sinucidă și să ia după el alte 83 de suflete. Conform martorilor, bărbatul ar fi suferit o cădere nervoasă, la 10.000 de metri altitudine.

Bărbatul ar fi suferit o cădere nervoasă

„Piloții au semnalat o amenințare legată de siguranța avionului. Un pilot Alaska Airlines în afara serviciului, care călătorea așezat pe strapontina din cabina piloților a fost implicat în incident.”, a explicat Alaska Airlines. „Acesta a încercat în zadar să perturbe funcționarea motoarelor. Căpitanul și copilotul de pe Horizon au reacționat rapid, puterea motorului nu s-a pierdut, iar echipajul a securizat aeronava fără incidente”.

Suspectul a fost arestat și inculpat luni, în Portland, de 83 de capete de acuzare pentru tentativă de omor, punerea în pericol a altor persoane și punerea în pericol a unui avion. Aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul din Portland.

Conversația dintre pilot și controlorii de trafic aerian a fost făcută publică. „L-am dat afară din cabină pe tipul care a încercat să oprească motoarele. Acum se pare că provoacă probleme în spate, dar cred că e sub control. În afară de asta, poliția trebuie să fie acolo îndată ce aterizăm”, a spus pilotul, care a calificat incidentul drept o amenințare de nivel 4 – care înseamnă că securitatea din timpul zborului este amenințată.

După ce avionul a aterizat de urgență, echipajul de zbor le-a spus pasagerilor de ce au fost forțați să aterizeze mai devreme. Aubrey Gavello, o pasageră martoră la incident, a declarat pentru ABC News că: „Însoțitorul de zbor ne-a spus prin difuzor că: «Acest individ avut o cădere nervoasă. Trebuia să-l scoatem imediat din avion»”.

Multe companii aeriene le permit piloților aflați în afara serviciului să călătorească așezați pe strapontina din cockpit – un scaun situat chiar în spatele piloților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net