Un zbor Ryanair a fost amânat de trei ori din cauza unei pasagere! Cum a reușit o femeie să oprească decolarea avionului

Ultima actualizare:

Ce trebuia să fie un zbor ca oricare altul a devenit o adevărată aventură, atât pentru pasageri, cât și pentru echipajul unui avion din Italia. Deși a încercat să decoleze de nu mai puțin de trei ori, zborul a fost oprit de fiecare dată, de către aceeași persoană! Este vorba despre o pasageră care a suferit atacuri de panică și nu a reușit să își învingă teama de zbor.

Femeia a făcut atacuri de panică / foto: Shutterstock
Femeia a făcut atacuri de panică / foto: Shutterstock

Ar fi trebuit să fie un zbor de rutină, nimic diferit de sutele de asemenea curse care au loc în Italia, zilnic. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, lucrurile au luat o întorsătură mult mai stresantă, atât pentru pasageri, cât și pentru echipajul de la bord.

Mai precis, totul s-a petrecut într-un avion ce aparținea companiei Ryanair și urma să decoleze din Palermo. Cursa era una de rutină, iar pasagerii trebuiau să ajungă tot în Italia, la Bergamo. Cu toate acestea, aeronava nici măcar nu a reușit să decoleze.

Pasagera a fost dată jos din avion

Se pare că o pasageră de la bord a suferit mai multe atacuri de panică, care au întârziat enorm cursa ce trebuia să decoleze chiar ieri. Echipajul a decis să anuleze de trei ori decolarea, însă, în cele din urmă, teama de zbor a femeii a fost mai puternică decât înțelegerea echipajului, așa că pasagera a fost dată jos din avion. Se pare că, în timp ce pilotul se pregătea de decolare, femeia începea să țipe și să fie foarte agitată, spre frustrarea celor din jur.

Se pare că cei de la Ryanair nu sunt străini de situații de acest gen. În această vară, pe data de 25 august, un zbor ce trebuia să decoleze din Manchester și să ajungă la Ibiza a fost întârziat cu 90 de minute, după o bătaie generală între pasageri. Se pare că o femeie sub influența băuturilor alcoolice a început tot scandalul, iar, destul de rapid, s-a ajuns la o bătaie în toată regula.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net