Lovitură pentru Cătălin Bordea! Livia s-a cuplat cu cel mai bun prieten al comediantului, care le-a fost și cavaler de onoare

Ultima actualizare:

Cu toate că s-au iubit foarte tare, mariajul lui Cătălin Bordea și al Liviei s-a destrămat, după 11 ani de relație. Oficial despărțirea a avut loc în luna iulie a acestui an, când cei doi foști soți au semnat actele de divorț, la notar. Încă de pe atunci, comediantul bănuia că motivul pentru care fosta soție a dorit atât de tare să se despartă de el, și asta cât mai rapid, este un alt bărbat. Și se pare că acesta nu s-a înșelat. Însă, ce nu știa Bordea era despre cine este vorba. Cu siguranță, când o să îi afle numele celui de care Lidia s-a îndrăgostit până peste urechi o să fie devastat.

Bordea trece printr-o perioadă mai proastă. Foto: Click.
Bordea trece printr-o perioadă mai proastă. Foto: Click.

Ce mesaj a transmis Bordea când a divorțat

Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea, pe Instagram, acum două luni.

Cine este cel care i-a furat inima Liviei

Acest eveniment l-a întristat profund pe Bordea, despre care se știe cât de mult o iubea pe Livia, însă a înțeles că asta e viața, că dragoste cu de-a sila nu se poate și că trebuie să meargă mai departe. Mai mult de atât, actorul era convins că un alt bărbat a reușit să cucerească inima fostei sale soții și de aceea ea și-a dorit să încheie mariajul cu el. Însă, cu siguranță Bordea nu știa despre cine este vorba. Acum s-a aflat și când numele acestuia o să ajungă și la urechile umoristului el o să fie distrus. Cei de la Cancan.ro susțin că bărbatul de care s-a îndrăgostit fosta soției a lui Bordea este Spike, chiar cel mai bun prieten al comediantulul. Spike și Livia au fost surprinși sărutându-se chiar în mașina cântărețului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net