Cătălin Bordea, umilit de iubitul fostei soții. „Ia uite ce i-am făcut fraierului ăla”

Ultima actualizare:

O poveste de iubire care a durat mai bine de 11 ani a fost aruncată ca și cum nu ar fi existat niciodată. Cătălin Bordea și Livia Eftimie, căci despre ei este vorba, au șocat lumea cu anunțul neașteptat al divorțului. Bruneta a fost cea care și-a dorit asta, mai ales că l-a puțin timp s-a aflat că are o relație cu Spike, cel mai bun prieten al comediantului. 

Bordea, umilit de Spike / foto: Colaj Click!
Bordea, umilit de Spike / foto: Colaj Click!

Cătălin Bordea l-a considerat mereu pe Spike cel mai bun prieten, astfel că niciodată nu și-a imaginat că relația cu Livia este mai mult decât amicală. Lovit de trădări din ambele părți, comediantul se confruntă și cu vorbe urâte adresate de fostul cel mai bun prieten, care, spune Bordea, s-ar lăuda că „i-a luat femeia”. 

Comediantul: „Dacă faci un lucru, nu te lăuda” 

De parcă nu i-ar fi fost suficientă dubla trădare de care a avut parte, Cătălin Bordea a făcut noi dezvăluiri în podcastul lui Speak, mărturisind că Spike se laudă cu „noua cucerire” și nu are vorbe prea frumoase la adresa lui. 

Cu regret, comediantul privește în urmă, la momentele în care îl considera pe Spike cel mai bun prieten pe care l-a iubit din tot sufletul. 

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oară când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia.

E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(...) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc (n. red. cu Spike despre faptul că s-a cuplat cu soția lui). Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla, băga-mi-aș $%*¥. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

image
image
image
image
image
image
image png
cub monica barladeanu png
geoana bobonete podcast jpg
cub dorian popa png
netflix pixabay png
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 38 22 jpeg
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 02 40 jpeg
Cea de-a treia ediție „Românii au talent” din acest an e plină de culoare cu Urban Verbunk
image
actualitate.net
image
actualitate.net