Spike și fosta lui Bordea, probleme în Paradis? Ce are de „transmis” cântărețul, după ce i-a „furat” soția celui mai bun tovarăș: „Rămânem prieteni...”

Nici bine nu s-a afișat cu noua lui cucerire - Livia Eftimie (ex Bordea), căci Spike lansează o nouă „săgeată” care vine la pachet cu un mesaj ce poate fi privit din mai multe puncte de vedere: prin prisma versurilor melodiei „Scandal”, acesta face referire fie la trădarea la care și-a supus fostul cel mai bun prieten, fie este un semnal că lucrurile între el și brunetă nu mai sunt pe calea cea bună. 

Livia și Spike, noul cuplu din showbiz / foto: Colaj Click!
Livia și Spike, noul cuplu din showbiz / foto: Colaj Click!

Deja cunoaștem cu toții scena despărțirii dintre Livia Eftimie și Cătălin Bordea, lăsându-și amprenta și cântărețul Spike. În timp ce comediantul trece prin perioada de „transformare” de după despărțire, fosta nevastă și cel care le-a fost cavaler la nuntă își clădesc un viitor. Sau nu? Depinde de mesajul pe care Spike și-a dorit să-l transmită prin intermediul piesei „Scandal”. 

Spike, o nouă „apariție”, după ce și-a trădat fostul „cel mai bun prieten” 

După ce a ieșit la iveală povestea de dragoste dintre Livia și Spike, perioadă în care comediantul s-a confruntat cu perioada de „doliu” de după despărțire, îndrăgostiții și-au confirmat relația pe data de 31 decembrie, postând prima fotografie împreună. 

La câteva zile distanță - mai concret, duminică, 7 ianuarie 2024, Spike iese la „suprafață” printr-o nouă postare, cea de-a două, după scandalul mediatic în care el și iubita lui sunt protagoniști. Deși pare o coincidență, piesa cu pricina este denumită „Scandal”. Artistul a postat pe TikTok aceiași fotografie cu el și Livia, din data de 31 decembrie, în dreptul căreia a lansat pe fundal versurile melodiei, în descrierea postării transmițând următorul mesaj: „Rămânem prieteni #album #tbt2010”.

Livia Eftimie și Spike formează un cuplu / foto: Captură TikTok
Livia Eftimie și Spike formează un cuplu / foto: Captură TikTok

Postarea cu pricina a depășit peste 400.000 de vizualizări, peste 7.000 de aprecieri și peste 1.000 de comentarii, mare parte dintre ele lansând un atac la adresa cântărețului și a iubitei sale, fosta soție a celui mai bun prieten, Cătălin Bordea. 

Ei bine, postarea a creat o serie de controverse și a împărțit publicul în două tabere: unii sunt de părere că hitul îi este adresat fostului soț al iubitei sale, în timp ce alții consideră că pur și simplu este un semn că relația lor se apropie de final. 

  „Veneam pe șapte cărări / Mâncând pământ cu tot cu flori / În timp ce ăia din spatele meu, cică / „Mai faci un pas și mori” / Mai fac 104, strigând: „Mă-ta-i #, dați-vă dracu’!” / Gândindu-mă că dacă mă-mpiedic, ăștia-mi rup capu’ / Băi Spike, ai belit , și nu-i nici urmă de tac-tu / Eu zic să dai vina pe Biserică / Zi că te-a posedat dracu’ / Plus că nu-ți cântă nici măcar Popa, îți cântă tarafu’ / Să mor dacă știu ce e în capul tău / Și să mor dacă vreau să aflu”, sunt o parte din versurile melodiei „Scandal”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net