Spike a făcut publică prima fotografie oficială alături de Livia. „Viața noastră personală e departe de tot ce ..."

Ultimele luni au fost marcate de un scandal intens în media, generat de despărțirea dintre Cătălin Bordea și soția sa, Livia, care a luat o turnură și mai surprinzătoare după ce aceasta a dezvăluit o relație cu prietenul și rapperul Spike. Subiectul a fost în centrul atenției, iar criticii nu au fost deloc timizi în exprimarea opiniei lor.

Bordea, Spike și Livia. Foto: arhiva.
Bordea, Spike și Livia. Foto: arhiva.

Cu toate acestea, începutul anului 2024 aduce o schimbare de abordare din partea celor implicați. Spike, cunoscut și cu numele său real Paul Mărăcine, a decis să facă publică prima fotografie oficială alături de Livia. Imaginea alb-negru îi înfățișează pe cei doi îndrăgostiți, iar mesajul lăsat de rapper pe rețelele sociale a fost menit să pună capăt speculațiilor și criticilor.

Spike: „Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi"

În descrierea fotografiei, Spike a ales să ofere o perspectivă sinceră și matură asupra situației lor personale. „Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi", a fost mesajul lăsat de artist. Prin aceste cuvinte, Spike și Livia par să-și ia viața personală în propriile mâini și să le dea peste nas celor care au avut păreri de condamnare.

Prin alegerea de a face publică această imagine și prin tonul mesajului, cei doi își exprimă fericirea și hotărârea de a-și trăi relația în ciuda presiunii mediaticului și a criticilor. 

Chiar le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni. Până la adânci bătrânețe. De aici înainte, dacă vrei să fii prietenul meu, trebuie să semnezi un contract. Măcar dacă-mi fac ceva, să primesc și eu niște despăgubiri, ceva în schimb. Nu se poate așa, fără nicio obligație. Și eu semnez, nu doar ei. Clar că nici nu o să le facem cunoștință cu soțiile sau iubitele. Poate după ani de zile. Ele cu ele, noi cu noi”, a spus Cătălin Bordea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net