Bordea nu-l iartă pe rivalul Spike. Nu crede că relația cu Livia va dura! „Ești pansament…!”

Cătălin Bordea nu-l iartă deloc pe Spike, tovarășul și cavalareul de onoare de la nuntă, omul care i-a suflat nevasta cât timp a fost plecat la „America Express”. Comediantul le-a transmis amorezilor un avertisment. Nu le dă viață prea lungă împreună! 

Cătălin Bordea (38 de ani) a trăit șocul vieții lui atunci când a văzut-o pe cea care îi era încă soție, Livia, fix în brațele celui mai bun tovarăș Spike, cavalerul lui de onoare de la nuntă. 

Bordea a dezvăluit că nu i-a venit să-și creadă ochilor când a văzut imaginile din presă cu cei doi. Și acum, după șase luni de terapie la psiholog, Bordea nu este încă vindecat după trădarea trăită și nu are de gând să-și refacă viața prea ușor. 

Artistul a decis să rupă tăcerea referitor amantlâcul care i-a frânt inima dintre tovarășul Spike și fosta soție Livia Eftimie, cărora le-a trimis săgeți usturătoare în podcastul lui Gorija. 

Cătălin Bordea: „Tu folosești omul respectiv. Când te-ai vindecat, îi spui <<pa!>>”

Comendiantul a recunoscut că el și Livia nu se mai înțelegeau de la venirea lui de la „America Express”, însă nu s-a așteptat nici măcar o clipă ca soția sa să-și găsească fericirea în brațele celui mai bun prieten al lui. Bordea nu crede, însă, că aceștia vor rezista prea mult împreună ca și cuplu. 

„Eu zic de ce am aflat la terapie, din cărți, nu știu ce… După un divorț, tu ai tendința să te duci într-o nouă relație, instantaneu.

Total greșit! E aia pansament… Și tu stai acolo, practic, până când te vindeci, cât de cât. 

De asta, la un moment dat, sunt oameni care intră într-o relație și într-un an, doi, se uită la fata aia și nu mai are nimic cu ea, nu mai are nicio treabă. Și zic: <<păi cred că trebuie să ne despărțim. Și aia: păi de ce?>>

Bă, dar dacă facem acum, pe la 40 de ani…Dar se întâmplă. Și pur și simplu îți întârzii procesul de a sta singur, de a învăța ce se întâmplă cu tine. 

Și, în același timp, folosești un om, că-l folosești. Fără să îți dai seama tu folosești omul respectiv ca să-ți ia ție gândul ăla, ieșiri, îți dă o chestie. Dar tu în timpul ăsta te vindeci și fix când te-ai vindecat, îi spui omului <<bă, pa!>>”, a spus comediantul, trimițând săgeți către cuplul Livia-Spike, în podcastul lui Gorija.

O mai primește înapoi pe Livia? 

Comediantul nu știe, însă, dacă este dispus să o mai primească înapoi pe fosta sa soție, în caz că aceasta ar dori să se mai întoarcă la el. 

„Nu pot să răspund la întrebarea asta! Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni, care încontinuu îmi fac portretul din urmă: «Bă, tu despre cine vorbești, despre asta care… despre asta care…».

 Pentru că ai tendința să uiți… Ai iubit prea mult omul ăla și cred că dacă erau mai mulți ani de certuri, poate că… dar pe mine m-a lovit tirul pe munte. 

Recuperarea e una și șocul mintal e alta. Până se așează, acum trebuie să lucrez la mine, ei treaba lor. Dar nu pot să răspund la întrebarea asta”, a spus Bordea, la „ Xtra Night Show”.

Livia și Cătălin Bordea s-au întâlnit la notar pe 13 iulie și și-au încheiat socotelile amiabil.

Livia Eftimie (33 de ani), fosta soție a lui Cătălin Bordea, lucrează acum alături de noul ei iubit, Spike, în trecut unul dintre cei mai buni prieteni ai comedianților. 

În prezent, aceasta s-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează Spike. În trecut, Livia Eftimie a fost stewardesă în Dubai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net