Mama lui Cătălin Bordea, mesaj de pe „lumea cealaltă”: „Acum poți vorbi oricând cu mine”

Ultima actualizare:

Cătălin Bordea nu traversează cea mai bună perioadă din viața lui, deoarece nefericirile se ține scai de el. În urmă cu doar câteva zile, comediantul și-a pierdut mama. Mihaela Bordea fusese diagnosticată cu cancer în anul 2017, iar de atunci a dus o luptă contra lui. Din păcate, boala a fost mai puternică și a învins-o la vârsta de 55 de ani. Acum apare în visul fiului său, și îi transmite și un mesaj. 

Cătălin și Mihaela Bordea / foto: colaj Click!
Cătălin și Mihaela Bordea / foto: colaj Click!

Comediantul a vorbit pentru prima dată după moartea mamei sale. Prin intermediul unui mesaj postat în social media, Cătălin Bordea a exprimat o parte din sentimentele și trăirile sale, împărtășind totodată cu fanii ceea ce mama sa i-a spus în vis. 

Cătălin Bordea: „Nu mai am o mamă, fizic”

În ciuda perioadei dificile cu care se confruntă, Cătălin încearcă să se mențină pe linia de plutire, mai ales că are resursele necesare: familia și prietenii. Comediantul a vorbit despre moartea mamei sale, dar și despre un mesaj pe care i l-a transmis prin intermediul visului: 

„Am sănătate, am o bunică cu multe sfaturi, am un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă țin pe linia de plutire, am luciditate și recunoștință. Am o meserie care face lumea fericită și care mă apropie de oameni pe care nu îi cunosc ca și cum ne știm de o viață. 

Nu mai am o mamă, fizic, însă în sufletul meu e vie, e liniștită, zâmbește și mă ține în brațe când am nevoie. Ne pierdem timpul cu judecăți față de niște părinți care funcționau în altă realitate și pierdem prezentul. Și uite așa se naște depresia, copii mari, care speră la un trecut mai bun. 

Aseară am visat-o. Mi-a zis: Copile, acuma nu mai depindem de telefon. Acum poți vorbi oricând cu mine, în gând, că te aud. 

Mama, care m-a făcut de tânără încât la un moment dat eu îmi făceam temele într-o cameră, ea în cealaltă”, a fost mesajul postat de Cătălin Bordea, pe InstaStory. 

Mesajul postat de Cătălin Bordea pe InstaStory
Mesajul postat de Cătălin Bordea pe InstaStory

Mihaela Bordea, puternică până în ultima clipă 

Mama îndrăgitului comediant a fost iagnosticată în anul 2017 cu cancer. A avut o relație specială cu fiul ei, Cătălin, și nu și-au pierdut simțul umorului nici în momentele grele. Vedeta își amintește și acum gluma pe care a făcut-o aceasta după ce i-a căzut părul din cauza ședințelor de chimioterapie: 

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit»”, a scris Cătălin Bordea, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net