Olga Barcari, adevărul despre relația cu Cătălin Bordea: „Este mai mult decât arată la televizor”

Olga Barcari a vorbit despre relația dintre ea și Cătălin Bordea. După cum știm deja acum o lună se zvonea că între cei doi ar fi o relație, având în vedere că au petrecut noaptea dintre ani împreună și că au părut destul de apropiați. Cătălin însă, la scurt timp, a infirmat toate aceste zvonuri și a declarat că îi leagă doar o veche prietenie. Totuși, recent, Olga Barcari a făcut declarații picante despre comediant.

Adevărul despre relația dintre Olga Barcari și Cătălin Bordea
Adevărul despre relația dintre Olga Barcari și Cătălin Bordea

Olga Barcari, adevărul despre relația cu Cătălin Bordea

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, hairstylista a vorbit despre legătura dintre ea și Cătălin Bordea. Bruneta a avut numai cuvinte de laudă la adresa comediantului și aproape că ne-a convins că nu i-ar displăcea ca bărbat, având atât de multe calități.

„A fost o nebunie acum o lună. Nu foarte bine (n.red.: îl cunoaște), dar l-am observat. Este mai mult decât arată la televizor. Este mult mai mult, este un bărbat boem, educat, cult, citește foarte mult, este doxă de carte. Poți să vorbești cu el pe orice subiect. E minunat. E și moldovean, e și de treabă, cu sufletul foarte mare, empatic”, a declarat Olga Barcari, la „Xtra Night Show”.

Femeia a fost întrebată și ce calități apreciază ea la un bărbat. Tânăra a spus că ține foarte mult la capacitățile intelectuale ale viitorului pretendent și că, în aceeași măsură, atitudinea fațp de cei din jur este extrem de importantă. În plus, Olga a spus că îi place să fie „sufocată cu iubire”, ceea ce ne duce desigur cu gândul la cât de iubăreț este și Bordea.

„Îmi place să fiu atentă față de cum vorbesc cu restul. Dacă sunt blânzi, calzi, oameni buni la inimă, respectoși, iubăreți, să mă sufoce cu iubire”, a mai spus tânăra.

Bordea, cuvinte de laudă la adresa Olgăi

Nici Bordea n-are o părere mai diferită de Olga. Comediantul a vorbit deosebit de frumos despre hairstylista și a punctat faptul că este o femeie realizată, o calitate pe care o apreciază foarte mult.

Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea. Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta. Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă. Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește”, a declarat Cătălin Bordea, pentru CANCAN.ro.

Deși la acel moment, Bordea spunea că între ei nu este nimic și că nu este pregătit de o relație, la ceva timp vedeta și-a schimbat părerea. Bordea a spus că se simte fără noimă fără o femeie în viața sa și că are nevoie să își facă o relație până în vară. Să-l fi ajutat Olga în acest sens?

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net