Cătălin Bordea a bifat un nou tatuaj. Ce semn macabru și-a imprimat pe piele la doar câteva săptămâni de la moartea mamei sale

Cătălin Bordea traversează cea mai sumbră perioadă din viața lui, dar cu toate aceste alege să nu se dea bătut, mai ales că beneficiază de sprijinul oamenilor apropiați. Comediantul, care recent a trecut printr-un divorț, iar mai apoi și-a pierdut mama din cauza unor probleme de sănătate, a decis să bifeze un nou tatuaj.

Cătălin Bordea / foto: arhiva Click!
Cătălin Bordea / foto: arhiva Click!

Pe contul personal de Instagram, Cătălin Bordea le-a făcut cunoștință fanilor săi cu un nou tatuaj. Comediantul nu este la prima experiență de acest gen, multe dintre tatuajele sale fiind vizibile. De data aceasta, el a ales unul diferit – cartea de tarot a îndrăgostiților. Ce semnificație are, de fapt.

Ce semnifică tatuajul lui Bordea

Fanii au fost luați cu asalt de un nou tatuaj bifat de Cătălin Bordea. Nu numărul acestora este important, ci semnificația pe care o are cel mai recent desen care are, în lumea tarotului, Cartea Îndrăgostiților reprezintă legătura, chimia dintre două persoane care reprezintă dualitate. Semnificația este una pozitivă, trimițând la încrederea, puterea și unitatea pe care o au persoanele îndrăgostite, care împreună reușesc să realizeze orice își propun.

Așa arată tatuajul comediantului / foto: Instagram
Așa arată tatuajul comediantului / foto: Instagram

Mama comediantului s-a stins din viață din cauza cancerului

În urmă cu doar câteva săptămâni, Mihaela Bordea, mama lui Cătălin Bordea, s-a stins din viață. Femeia fusese diagnosticată cu cancer în anul 2017, iar luptele împotriva ei au fost mai puternice. La scurt timp de la trecerea în neființă, comediantul anunța public cum femeia pe care a iubit-o cel mai mult i-a transmis un mesaj prin intermediul visului:

„Am sănătate, am o bunică cu multe sfaturi, am un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă țin pe linia de plutire, am luciditate și recunoștință. Am o meserie care face lumea fericită și care mă apropie de oameni pe care nu îi cunosc ca și cum ne știm de o viață.

Nu mai am o mamă, fizic, însă în sufletul meu e vie, e liniștită, zâmbește și mă ține în brațe când am nevoie. Ne pierdem timpul cu judecăți față de niște părinți care funcționau în altă realitate și pierdem prezentul. Și uite așa se naște depresia, copii mari, care speră la un trecut mai bun.

Aseară am visat-o. Mi-a zis: Copile, acuma nu mai depindem de telefon. Acum poți vorbi oricând cu mine, în gând, că te aud.

Mama, care m-a făcut de tânără încât la un moment dat eu îmi făceam temele într-o cameră, ea în cealaltă”, a fost mesajul postat de Cătălin Bordea, pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net