Lidia Buble, colecție impresionantă de păpuși Barbie. Vedeta a mărturisit cât valorează: „Cred că-ți iei o mașină”

Fiind una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, curiozitățile referitoare la viața Lidiei Buble sunt din ce în ce mai dese din partea fanilor. Aflăm chiar de la ea faptul că este o colecționară desăvârșită de păpuși Barbie, rujuri și parfumuri. Cât valoarează impresionanta colecție de figurine a vedetei? 

Păpușa cu care vedeta  a mers în Asia Express / foto: Antena 1
Păpușa cu care vedeta a mers în Asia Express / foto: Antena 1

Într-un interviu recent, Lidia Buble a mărturisit pentru cei de acasă faptul că pasiunea pentru păpuși a pornit încă din copilărie, iar de atunci și chiar până în prezent a investit în aceasta. 

Lidia Buble: „Cred că am peste 100 de păpuși”

Artista a declarat că iubește păpușile Barbie și până acum a acumulat peste 100 de bucăți. Chiar de ziua ei a mai primit în dar una. 

„Îmi place să le văd, pur și simplu. Deși eu nu mi-am dorit niciodată să arăt ca o Barbie, îmi place să le văd pe ele. Niciodată n-o să refuz o păpușă Barbie. Am primit în fiecare an, inclusiv anul acesta de ziua mea am primit păpuși Barbie. Cred că am peste 100 de păpuși. În general cam toate sunt de colecție. Am și casă Barbie”, a spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Cântăreața a rămas flatată să afle că și marele actor Johnny Depp are o astfel de colecție:

„Sunt mai mult decât fană. Când am auzit într-o zi, ascultând un post de radio, un interviu dat de el în care spunea că el colecționează păpuși Barbie, am zis: «Unde ești, trebuie să te sun să văd poate ai dubluri să facem în schimb» (râde)”, a mai spus aceasta. 

Cât valorează întreaga colecție de păpuși a vedetei 

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a mărturisit că o astfel de colecție de păpuși Barbie valorează extrem de mult și chiar poate echivala cu prețul unei mașini. 

„I-am pierdut un pantofi pe undeva prin Asia Express. Probabil că trebuie să mă reîntorc în acel loc. Cred că-ți iei o mașină (n.red.: din valoarea colecției sale de păpuși Barbie). Acuma depinde la ce mașină te gândești. Dar foarte mulți bani, că sunt super scumpe. Acuma orice jucărie, o chichiță mică, mai jos de 100 lei rar se întâmplă să găsești, iar păpușile astea Barbie de colecție sunt destul de scumpuțe. Am noroc că nu le-am cumpărat eu pe majoritatea. Adică am scăpat ieftin (zâmbește)”, a mai spus Lidia Buble.

image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net