Lidia Buble, vacanță de vis într-o stațiune de lux din Franța. Cu cine a fost surprinsă artista

Lidia Buble, una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din industria muzicală românească se bucură de o vacanță frumoasă în Franța, acolo unde a întâlnit un personaj extrem de iubit în întreaga lume. Ce experiențe trăiește Lidia Buble, pe meleaguri străine.

Lidia Buble / foto: arhiva Click!
Lidia Buble / foto: arhiva Click!

Vedeta a luat decizia de a petrece câteva zile de relaxare într-o stațiune exclusivistă din Franța - Courchevel, acolo unde are parte de experiențe memorabile alături de oameni faini. Recent, Lidia Buble a postat în social media o fotografie care i-a șocat pe fani!

Lidia Buble, în compania unui bărbat misterios

Dintre toate experiențele trăite în stațiunea montană din Franța, cu siguranță una dintre cele mai interesante a fost cea în care l-a cunoscut pe Jack Sparrow din „Pirații din Caraibe”. Din păcate, spre dezamăgirea multora care au crezut că este Johnny Deep în persoană, adevărul este că bărbatul în compania căreia cântăreața noastră s-a filmat este un „înlocuitor” al celebrului actor. 

Imaginea postată de Lidia Buble / foto: Instagram
Imaginea postată de Lidia Buble / foto: Instagram

Vedeta, mai fericită ca niciodată în brațele iubitului ei, Horațiu Nicolau 

După ce a ajuns la final relația cu Răzvan Simion, Lidia Buble și-a refăcut viața amoroasă alături de Horațiu Nicolau, bărbatul care are grijă să-i însenineze fiecare zi a vieții sale. Cântăreața se simte iubită, apreciată și protejată în brațele bărbatului, și nu se sfiește să-și recunoască public iubirea. 

În cadrul unei emisiuni televizate, aceasta a declarat faptul că Horațiu Nicolau îi oferă încrederea de care are nevoie pentru a-și îndeplini orice vis. 

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a povestit Lidia Buble în „Vorbește Lumea” de la PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net