Lidia Buble, gesturi necontrolate și într-o agitație teribilă după ce s-a despărțit de iubitul milionar

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lidia Buble tocmai ce s-a întors din America, tocmai de la Miami, unde a pus de niște colaborări importante în zona latino. Cât stă însă pe acasă, solista se comportă haotic, cel puțin în trafic, unde nu prea are direcție. De altfel, toată viața ei e cam un haos de când s-ar fi despărțit de iubitul milionar.

Lidia Buble nu știe în ce direcție să meargă
Lidia Buble nu știe în ce direcție să meargă

Lidia Buble a fost surprinsă, zilele trecute, pe străzile Capitalei, într-un periplu haotic. Numai ea Lidia știa ce vroia să facă și unde voia să ajungă sau cu cine să se întâlnească.

Cet este că paparazzii Click! au surprins-o pe vedetă la volanul mașinii sale de fițe roșie ca focul, chiar în timp ce pleca de la locuința sa din zona de Nord a Capitalei.

Citește și: Lidia Buble, devastată de o tragedie uriașă! Drama pe care nu o uită niciodată: „În momentul ăla știam că mi-am omorât sora”

Lidia a condus spre aeroport, unde, probabil, avea ceva treburi presante la ordinea zilei. Pe drum, însă, solista a tot efectuat câteva opriri, ba pe DN1, apoi în incinta aeroportului. Era într-un du-te-vino de nedescris.

Iată și: Lidia Buble, mărturisiri fără perdea. Ce îi spune tatăl de fiecare dată când ajunge acasă, la Deva

Lidia tot avea ceva de vorbit și de rezolvat la telefon, pe care l-a butonat încontinuu. Agitația solistei a atins cote maxime, căci Lidia conducea haotic, cu opriri intermitente, practic fără nici un motiv. Până la urmă, solista a ajuns înapoi de unde a plecat, adică acasă, după un itinerariu care i-a obosit până și pe urmăritorii ei.

Vezi și: Ce înseamnă, de fapt, munca în folosul comunității. Lidia Buble ar putea curăța cimitirele

S-a despărțit de curând de iubitul milionar!

Lidia Buble se pare că este, în acest moment, din nou liberă ca pasărea cerului. Presa a anunțat, în urmă cu doar o săptămână, că solista s-ar fi despărțit și de ultimul ei iubit, milionarul Horațiu Nicolau.

Iată și: Lidia Buble este în doliu! Un membru al familiei a murit: «Ai luat jumătate din mine»

Lidia Buble a anunțat la finalul anului trecut că se află într-o perioadă de liniște sufletească și că se bucură de o relație cât se poate de armonioasă alături de milionarul Horațiu Nicolau, un antreprenor de succes, care a investit în zona afacerilor din sport.

Se pare, însă, că sfârșitul anului a adus și marea despărțire, căci Lidia a rămas, din nou, fără iubit. Aceasta s-ar fi separat de Horațiu Nicolau, după o relație frumoasă, dar scurtă, a anunțat Cristi Brancu, în emisiunea sa de la Prima TV.

Mai citește și:Lidia Buble, imagini „fierbinți" din Grecia! Solista arată impecabil în costum de baie

Motivul principal al despărțirii ar fi fost acela că Lidia își dorea să se concentreze mai mult pe carieră și nu pe o relație de amor. De altfel, artista a și anunțat, recent, că are câteva colaborări spectaculoase cu artiști mari din afară, pe zona latino. Pentru asta ea a și fost plecată, la începutul lunii ianuarie, în America, la Miami, unde a îmbinat utilul cu plăcutul.

Trebuie să vezi și: Lidia Buble, dezlănțuită de ziua ei! Și-a împodobit trupul cu tatuaje

Mă așteaptă o colaborare cu niște nume grele din muzica latino. Pregătesc un album pentru anul viitor, internațional, latino bineînțeles.”, a spus atunci solista, pe rețele de socializare.

Lidia Buble a avut mereu o viață amoroasă zbuciumată. Relația ei de notorietate cu Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1, care și-a lăsat și soția pentru ea, a sfârșit prost, după șase ani. Lidia se aștepta ca Răzvan să o ia de nevastă, dar nu a fost așa.

Ups: Lidia Buble a recunoscut care este cel mai mare complex fizic: «Am aflat când am intrat în showbiz»

Apoi, blonda a picat în mrejele focosului actor cubanez Harlys Becerra, dar nici relația cu acesta nu a durat prea mult. Solista, însă, a declarat mereu că-și dorește familie și chiar copii, însă până acum relațiile sale au fost toate sortite eșecului.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Prodan Reghe Ferrari
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net