Lidia Buble, devastată de o tragedie uriașă! Drama pe care nu o uită niciodată: „În momentul ăla știam că mi-am omorât sora”

Ultima actualizare:

Lidia Buble e una dintre cele mai autentice și sincere vedete din showbizul românesc. Recent, îndrăgita cântăreață nu s-a ferit să povestească una din marile drame din viața sa. „Reîntâlnirea” cu acele clipe de coșmar a venit ca o lovitură de pumnal pentru artistă. Lidia a început să plângă chiar în timpul unei apariții live.

Lidia Buble, devastată de o tragedie uriașă. Foto: colaj Facebook/captura youtubue
Lidia Buble, devastată de o tragedie uriașă. Foto: colaj Facebook/captura youtubue

Invitată recent în cadrul podcastului găzduit de Horia Brenciu, Lidia Buble a povestit cu ochii în lacrimi despre momentul în care a crezut că „și-a omorât sora”.

În copilărie, vedeta și una dintre surorile ei au fost protagonistele unei întâmplări cutremurătoare. Lidia a scăpat-o pe Lorena din brațe în timp ce se juca cu ea, iar apoi s-a dezlănțuit iadul.

Lidia Buble a crezut că și-a omorât surioara: „Mami a leșinat cu ea în brațe în dormitor”

„Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea era cât pe ce să nu mai fie în viață astăzi pentru că, când avea 2-3 luni, nu mai știu exact...când s-a născut, doctorii i-au fracturat o mânuță și mama ne-a interzis să o luăm în brațe să nu îi facem și mai mult rău.

Am pândit-o special, a intrat în baie să își spele părul, am intrat unde era pătuțul lui Lori, o iubeam atât de mult și eram disperată să o văd și să o țin în brațe.

Am început să mă comport cu ea ca și cu o păpușă. O aruncam și o prindeam și ultima dată când am aruncat-o, am scapăt-o pe gresie. Efectiv, s-a înnegrit pe loc. Îmi aduc aminte că am chemat-o pe mami, a fugit cu ea în brațe și mami a leșinat cu ea în brațe în dormitor...

Am apucat să-l sun pe tatăl meu să vină acasă cât poate de repede pentru că Lori e pe moarte, dacă nu cumva chiar a murit. A venit, eu am fugit de acasă, m-am ascuns undeva în spatele blocului până noaptea târziu, pe la 1- 2, nu am avut curajul să merg acasă. Eu în momentul ăla știam cumva că mi-am omorât sora", a dezvăluit Lidia Buble în podcastul „Lucruri simple”

Sora Lidiei a scăpat miraculos

„Când m-am întors, mă așteptam ca în momentul în care mă întorc în casă, tata să mă ia și să mă arunce de la etajul 4. El a luat-o pe mami și pe Lori si au rugat doctorii să facă o radiogafie. Ea nu mai avea nicio sansă, avea tot capul crăpat, au spus doctorii.

S-au întors acasă… mama era distrusă. S-au rugat Domnului, i-au făcut ungerea cu untdelemn și au mers din nou la spital. Tata i-a rugat pe doctori să facă o nouă radiografie. La a doua, Lori arăta perfect, nu mai avea nimic”, a povestit Lidia Buble în podcastul lui Brenciu

Lidia Buble are 10 frați

Artista are foarte multe amintiri cu momente din copilărie, legate de familie, și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble are o relație specială cu cei dragi. În total, vedeta are 6 frați și 4 surori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net