Horia Brenciu, confesiune îngijorătoare! Ce au pățit copiii săi: „Fiecare dintre noi cred că s-a lovit de acest fenomen”

Ultima actualizare:

Copiii lui Horia Brenciu au întâmpinat probleme la școală. Din păcate, aceștia fost victimele bullying-ului, un fenomen tot mai îngrijorător atât în România, cât și la nivel mondial.

Probleme pentru copiii lui Horia Brenciu
Probleme pentru copiii lui Horia Brenciu

Celebrul cântăreț și om de televiziune este tatăl a patru copii. Doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este fetița lor născută în 2012, iar al patrulea este băiețelul înfiat încă de la naștere. 

În cadrul unui interviu, îndrăgitul Horia Brenciu a fost întrebat dăcă micuții din familia sa s-au lovit de bullying la școală. Explicat într-un mod cât mai simplu, bullying-ul are loc atunci când o persoană sau un grup se comportă intenționat și repetat astfel încât să facă pe cineva să se simtă rănit, înfricoșat sau jenat.

Din păcate, artistul a răspuns că și copiii lui s-au confrunat cu acest fenomen. Vedeta explicat care este modalitatea de a trece mai ușor peste aceste situații.

„Da… fiecare dintre noi cred că s-a lovit de acest fenomen, în copilărie. Părerea mea e că cel mai ușor treci peste asta când ești cât de cât echilibrat și ai oameni în jurul tău care țin la ține și te iubesc. Lucrurile sunt mai simple când ai o minimă stimă și încredere în tine. Asta încercăm cu copiii noștri, să creștem stima de sine. Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”, a precizat Horia Brenciu pentru Viva.

Ce probleme întâmpină unul din copii din cauza lui Brenciu: „Se cam plictisește”

Simpaticul cântăreț a dezvăluit că micuții din familia Brenciu nu au probleme la școală pentru că tatăl lor este celebru. Singura care este afectată este fetița, care „se plictisește” când Horia Brenciu stă la poze cu ceilalți copii atunci când vine să o ia de la școală.

„Nu prea au ei treabă cu celebritatea. Nici cei mici, nici cei mari. Sunt toți copii, până la urmă. Au colegi și prieteni care nu fac mare caz de faptul că eu sunt persoană publică. Mina se supără că, atunci când mă duc la școală s-o iau, trebuie să fac poze cu copiii din școală. Și ea se plictisește”, a povestit artistul.

De asemenea, Horia Brenciu a descris și cum arată un weekend în familia Brenciu! Vedeta a explicat că nu e totul cu „petale de trandafir, porumbei și curcubeie”, dar voia bună nu lipsește, iar activitățile sunt cât mai diverse.

„Dimineața se fac lecții și se citește. Aceste momente sunt un pic tensionate și presărate cu replici, din partea Minei și a lui Toma, de genul: „Tu nu știi cum a zis Doamna! sau „Când luăm pauză?!. După încheierea lecțiilor, începe distracția. Toma merge la tenis, Mina pictează sau face proiecte pentru școală, sau se încontrează cu maică-sa pe diverse teme. (zâmbește) Ne uităm la filme, ne jucăm prin curte, ne plimbam pe afară sau pur și simplu povestim… Nu ne plictisim. Niciodată”, a precizat fostul jurat de la Vocea României.

Cum a fost adoptat copilul lui Horia Brenciu

Toma, copilul adoptat de Brenciu e pasionat de tenis
Toma, copilul adoptat de Brenciu e pasionat de tenis

Toma, copilul adoptat de artist a împlinit, în vară, vârsta de 8 ani. Horia Brenciu a povestit în cadrul unui interviu, acordat la sfârșitul lui 2019, împrejurările care au dus la decizia majoră luată alături de soția lui. 

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: 'nu-l avortează, îl vrem noi!'.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare,” a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii'.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net