Lidia Buble este în doliu! Un membru al familiei a murit: «Ai luat jumătate din mine»

Ultima actualizare:

Lidia Buble este în lacrimi după ce un membru drag al familiei a murit. Artista și sora ei îl plâng pe loialul cățel al familiei, alături de care au crescut de când erau copile. Blănosul din rasa Pomeraniană o urma cu loialitate pe Lidia Buble, chiar și în concerte, cei doi fiind de nedespărțit. Momentul de adio dintre artistă și cel mai credincios prieten al ei a fost sfâșietor. Cântăreața și-a împărtășit durerea pe contul personal de Instagram. 

Lidia Buble este în doliu! Un membru al familiei a murit
Lidia Buble este în doliu! Un membru al familiei a murit

Lidia Buble este cumplit de îndurerată după ce cățelușul ei din rasa Pomeraniană, Bubly, a murit. Adorabilul Bubly a fost ca și un membru al familiei, patrupedul însoțind-o pe cântăreața de când era copilă. Nu numai artista a suferit după adorabilul patruped, ci și sora acesteia, Estera, care a crescut de mică în compania blănosului. 

Psihologii consideră că pierderea unui animal de companie poate fi o experiență traumatizantă, așa că nu este de mirare că Lidia Buble, o artistă cu suflet sensibil, suferă după ce patrupedul ei a murit, câinii fiind recunoscuți pentru loialitatea lor. 

Cântăreața și-a împărtășit durerea pe contul personal de socializare, unde o fotografie emoționantă de pe vremea când era o copilă și tocmai se împrietenise cu animăluțul ce avea să devină cel mai bun prieten al ei.

Lidia a scris și câteva vorbe în care își exprimă suferința pentru pierderea lui Bubly. 

«Nu știu cum voi învăța să trăiesc fără tine. Ai luat jumătate din mine cu tine. Te iubesc prietenul meu cel mai bun.»

Câți bani a primit Lidia Buble pentru show-ul «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»?

Lidia Buble a participat recent la show-ul de aventură «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», unde a fost nevoită să facă față mai multor provocări în jungla dominicană. Efortul a meritat, întrucât contractul pe care l-a semnat cu PRO TV a stipulat că va primi 5.000 de euro pentru fiecare săptămâna în care va rezista în cadrul concursului. Lidia a reușit să rămână patru săptămâni în emisiune, perioadă pentru care a primit 20.000 de euro. 

„Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta.

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faină experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare”, a declarat Lidia Buble, după ce a părăsit show-ul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net