Lidia Buble, sărăcie cruntă! Ce fura din supermarket? „Nu mi-e rușine”

Ultima actualizare:

Lidia Buble a dezvăluit că a fost nevoită să fure din supermarketuri într-o perioadă în care a dus-o foarte rău cu banii. Îndrăgita cântăreață a făcut dezvăluiri incredibile despre începuturile ei în București, când avea doar „40 de lei în buzunar”.

Lidia Buble, dezvăluiri inedite! Foto: colaj Instagram
Lidia Buble, dezvăluiri inedite! Foto: colaj Instagram

Carismatica Lidia Buble a dus o viață complicată în tinerețe, fosta iubită a lui Răzvan Simion fiind nevoită la un moment dat să fure din magazin pentru că nu mai avea ce mânca. „Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a mărturisit artista în cadrul unui podcast.

Perioada dificilă s-a petrecut atunci când artista s-a mutat în București. Deși s-a angajat ca bonă, Lidia Buble avea mari probleme financiare. Povestea ei ne amintește încă o dată că drumul către stele e pavat cu multe obstacole.

Vedeta e extrem de sexy! Vezi: Lidia Buble, imagini fierbinți din Grecia

„Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. (...)Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni”, a spus Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Ce fura Lidia Buble din supermarketuri? „Este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine”

Cântăreața nu voia să le ceară bani părinților săi, care aveau oricum o viață dificilă. Nu trebuie uitat faptul că vedeta provine dintr-o familie numeroasă, artista având 10 frați. Dorindu-și o carieră muzicală, Lidia a încercat marea cu sarea în Capitală, dar problemele financiare au copleșit-o.

Citește și: Lidia Buble, dezvlănțuită de ziua ei! 

Vedeta a recunoscut că, de foame, nu avea uneori bani de chirie sau pentru mijloacele de transport în comun. Din păcate, au fost zile când a trebuit să recurgă la gesturi disperate, mâncând pe ascuns în supermarket.

„Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău.

Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a spus artista.

Lidia Buble mânca biscuți vărsați din supermarket. „Nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB”

Lidia Buble s-a născut într-o familie cu 11 copii. Dorindu-și să-și folosească talentul de cântăreață, o tânără visătoare pe atunci a plecat de la Deva la București. Chiar dacă s-a lovit de multe momente dificile, îndrăgita artistă a depășit toate obstacolele cu forța cu care ne-a obșinuit.

Din toate punctele de vedere, sacrificiile Lidiei au meritat din plin. Frumoasa și carismatica vedetă a urcat pe cele mai mari scene, iar melodiile sale au atras milioane de vizualizări. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net