Lidia Buble, implicată într-un accident rutier în Capitală

Lidia Buble a fost implicată într-un accident în Capitală. Din fericire, impactul nu a fost unul puternic, iar artista se află în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, va plăti pentru neatenție întrucât, conform primelor informații, ea a fost cea care a produs accidentul.

image
Lidia Buble a produs un accident în București

Lidia Buble a provocat un accident, într-o clipă de neatenție, în cursul zilei de 22 septembrie. Artista ar fi vrut să vireze la dreapta, însă nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un alt participant la trafic. Polițiștii au sosit la fața locului, iar ambii șoferi au fost testați pentru consumul de alcool. Rezultatele au fost negative atât în cazul Lidiei, cât și al celuilalt șofer, informează Spynews.ro. 

După impact, Lidia și celălalt șofer s-au prezentat la Biroul Accidente Ușoare. Conform informațiilor oferite de către polițiști, Lidia Buble a primit un proces verbal de sancționare pentru fapta sa.

Citește și: Lidia Buble, mărturisiri fără perdea

Lidia Buble, certată cu legea 

Lidia Buble a fost protagonista unui incident controversat la finalul anului trecut. Atunci, solista a mituit un polițist de la Rutieră pentru a scăpa de etilotest.

Poliţistul rutier care i-a cerut mită Lidiei Buble i-ar fi făcut cântăreţei şi avansuri de natură sexuală. Stenogramele convorbirilor pe care artista le-a avut, în noaptea incidentului, atât cu agentul de circulaţie cât şi cu un prieten supravegheat de DIICOT Ploieşti, Dragoş Ştefan Presură, au fost făcute publice.

Vezi și: Lidia Buble, lucrul de care este 100% dependentă 

Din stenograme, reiese clar faptul că polițistul i-a făcut Lidiei avansuri și i-a sugerat să apeleze la altă cale pentru a scăpa de amendă. Artista speriată l-a sunat pe un bun amic și a i-a relatat cu lux de amănunte prin ce a trecut. 

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, în dosarul în care este acuzată că a dat mită unor polițiști care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
Anamaria Prodan la IML jpg
imparatul Sursaadevarul png
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg