Bobonete a „dezvăluit” salariul Andreei Esca: „Cred că ia vreo ...... de euro”

Ani de zile, în presă s-a vehiculat informația că Andreea Esca are cel mai mare salariu din televiziune! Nimeni nu a aflat însă niciodată cu exactitate adevărata sumă pe care o încasează Esca lunar, de la Pro TV. În ultima emisiune  „Românii au talent”, până și colegii Andra Măruță și Mihai Bobonete au “dezbătut” în glumă salariul vedetei tv. 

Discuția aprigă despre salariul Andreei Esca a pornit de la numărul unei concurente, prezentat la emisiunea „Românii au Talent”.

Delia Papazicu, în vârstă de 7 ani, a urcat pe scena de la Pro TV și a ales să o imite chiar pe știrista ei preferată, Andreea Esca. 

La sfârșitul numărului micuței, Andra Măruță s-a arătat foarte interesată în a afla cu ce sumă este remunerată colega Andreea Esca, emblema Pro TV-ului. 

 „Cam cât credeți că are Andreea Esca salariul? Poate știți!”, i-a întrebat Andra pe colegii ei de la masa juriului. 

Bobonete, șugubăț la adresa Andreei Esca : „Mai are și cupoane de masă, bonuri de vacanță la Govora”

Comediantul Mihai Bobonete a intervenit imediat în discuție și a făcut o serie de glume, în stilul caracteristic, pe seama salariului Andreei Esca. 

 „Eu zic că între 25 și 30 de centimetri. Salariul? Scuze… Eu zic că Andreea are 35.000 de euro salariul lunar și mai are și cupoane de masă de vreo 10.000 de euro, bonuri de vacanță, da

Are și două tichete rabla și o excursie la Govora garantat, pe an. Andra știe că a săpat Măruță. Știi, ba da, știi!”, i-a răspuns Bobonete Andrei. 

„De unde? Nu știu! Nu știu nici ce salariul are bărbatul meu”, a continuat Andra. 

 „Vulpea aia bătrână? Ăla știe exact ce salariu are, n-au fost colegi de bancă? Andi a primit toată viața lui cât a luat Esca, doar ca să nu zică! Asta e înțelegerea! I-au închis gura, i-au spus: «Andi, tu nu meriți atât, dar doar pentru liniște»”, a răbufnit Bobonete, continuând dialogul glumeț. 

De ani buni, se fac tot felul de presupuneri mai mult sau mai puțin veridice pe seama salariului încasat de Andreea Esca, cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, emblema PRO TV de mai bine de 25 de ani. 

De-a lungul timpului, în presă s-au vehiculat diverse sume neoficiale, salariul prezentatoarei de la Pro TV oscilând de la 10.000 de euro până la 25.000 de euro pe lună. 

cub andreea esca png

Ce salariu colosal câștigă Alexia Eram la revista mamei sale

Dacă salariul exact primit de Esca nu se știe încă, Alexia Eram s-a îmbogățit din salariul plătit de mama ei la revista unde este angajată. 

Alexia lucrează, de aproximativ 3 ani de zile, la revista Andreei Esca, acolo unde se ocupă mai nou de partea de marketing, job pentru care este plătită regește, că doar e fata șefei. 

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. 

Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. 

Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping.

Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a declarat Alexia Eram, la „Drive in with Andrei Niculae”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net