Mihai Bobonete și-a neglijat soția după ce au devenit părinți! Ce spune despre momentele intime: „Se poate și asta, dar...”

Omul de televiziune și actorul Mihai Bobonete, cunoscut mai ales din comedia "Las Fierbinți" și pentru rolul de jurat în "Românii au talent", împărtășește o perspectivă sinceră asupra relației sale de aproape 30 de ani cu soția sa, Cătălina. Într-un interviu recent acordat revistei Viva!, Bobonete a dezvăluit aspecte sensibile despre momentele dificile din viața lor de cuplu, aducând în discuție subiectul relațiilor în epoca contemporană.

Mihai Bobonete și soția lui. Foto: arhiva personală.
Mihai Bobonete și soția lui. Foto: arhiva personală.

Un drum de aproape 30 de ani. Secretele relației cu soția lui

Mihai Bobonete clarifică un aspect important - deși se cunosc de 30 de ani, ei sunt împreună într-o relație de viață continuă de "doar" 13 ani. Căsnicia lor legală datează din 2009, dar acești ani nu reprezintă întreaga poveste. Ei și-au trăit viețile separat, au evoluat individual, dar întotdeauna au rămas prieteni strânși. Secretul, spune Bobonete, este în a fi doi prieteni buni care au învățat să ofere bunătate, devotament și acceptare reciprocă.

Despre secretul unei relații durabile, Bobonete subliniază importanța sănătății mentale și emoționale a ambilor parteneri. 

Provocările de după venirea copiilor

Ca orice cuplu care devine părinte, Mihai și Cătălina au experimentat dificultăți în menținerea echilibrului în relația lor după venirea copiilor. Bobonete recunoaște că, la început, s-au neglijat reciproc, dar odată cu trecerea timpului, au găsit modalități de a se reconecta și de a face totul împreună. Momentul în doi devine esențial pentru o legătură armonioasă, iar dedicarea timpului și efortului în această direcție este crucială.

Într-o epocă în care divorțurile par să fie mai frecvente, Bobonete aduce o perspectivă nuanțată. Nu consideră divorțul o modă.

Se poate și asta, dar nu cred că se poate numi modă un act care, de fapt, aduce bunăstare celor direct implicați, și anume cuplului care urmează să divorțeze, dar pe altă parte aduce întristare, nefericire și supărare celor dragi din jurul lor. Mă refer acum la divorțurile care devin la modă și care au ca temei doar neînțelegerile între parteneri sau diferențele de opinii și viziuni asupra viitorului, nu mă refer la infidelități, bătăi, abuzuri și alte lucruri mai grave care, atunci când apar într-un cuplu, este clar că divorțul e cea mai bună soluție spre sănătatea fiecăruia. Nu pot să spun acum cu tărie că era mai bine înainte, când ai noștri stăteau și trăgeau cu dinții de o căsnicie, sau acum, când se schimbă soții ca pe șosete o dată la doi ani".

Cheia succesului în situații tensionate

Bobonete subliniază importanța bunătății și iertării într-un cuplu, considerând aceste două calități ca fiind cheia succesului în situații tensionate. Oamenii de succes în relații nu ezită să ofere și să primească iertare, menținând astfel un echilibru sănătos și evoluând împreună.

În încheiere, Bobonete adaugă că apreciază fiecare moment cu soția sa și că întreaga lor familie trăiește în liniște și armonie. Unicitatea relației lor și capacitatea de a înfrunta provocările le-au adus echilibru și fericire, iar actorul rămâne recunoscător pentru darul unei vieți împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net