Mihai Bobonete, adevărul despre starea sa de sănătate: „În condițiile date...”

Mihai Bobonete nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare, fiind unul dintre actorii de comedie consacrați ai țării noastre. Artistul care și-a făcut intrarea nu doar în lumea filmului, ci și a televiziunii și în stand-up comedy vorbește despre starea sa de sănătate din prezent, după ce în trecut s-a confruntat cu anumite afecțiuni ale spatelui.

Mihai Bobonete / foto: social media
Mihai Bobonete / foto: social media

„Sunt mai bine, mulțumesc de încredere! Poate puțin mai motivat decât anul trecut, pentru că 2023 a fost un an cu mari cumpene pentru mine, dar și un an cu revelații care mai de care mai mișto. Sunt cât se poate de bine în condițiile date. (zâmbește)”, a fost răspunsul oferit de Mihai Bobonete, în urma unei întrebări referitoare la cum se simte după ultima vacanță, potrivit viva.ro

Bobiță din „Las Fierbinți”, așa cum deja este cunoscut Mihai Bobonete și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre problemele de sănătate cu spatele, dar și despre relațiile cu ceilalți jurați ai reality-show-ului „Românii au talent”. 

Cum se simte actorul după problemele cu spatele 

Mihai Bobonete s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate care l-au trimis la medic. Mai concret, este vorba despre afecțiuni ale spatelui pe care Mihai Bobonete le-a tratat cu ajutorul ședințelor de kinetoterapie. 

„Sunt mai bine și mulțumesc întregii echipe de la Kinetic și, în special, lui Gelu Cosma, care este unul dintre cei mai buni terapeuți în ceea ce privește problemele de locomoție sau afecțiuni ale calității vieții, în general”, a continuat actorul.

Cum se înțelege cu restul juraților de la „Românii au talent” 

Juriul de la „Românii au talent” / foto: social media
Juriul de la „Românii au talent” / foto: social media

Mihai Bobonete a vorbit deschis pe marginea relației pe care o are cu colegii săi de la masa juraților „Românii au talent”. Andra, Andi Moisescu și Dragoș Bucur sunt colegi de echipă cu actorul din „Las Fierbinți”, iar acesta a vorbit despre cum reușesc să treacă peste micile diferențe de opinie.

„Se întâmplă de foarte multe ori să avem opinii diferite în ceea ce privește concurenții sau situațiile create, dar cred că asta oferă efervescență acestui show, iar faptul că masa juraților este tot timpul colorată și plină de viață face ca show-ul să fie mai urmărit și mai plăcut. În fond și la urma urmei, nu este niciunul dintre noi deținătorul adevărului suprem și toți patru suntem îndeajuns de maturi încât să mai lăsăm de la noi ca să ne fie bine împreună.”, a conchis Mihai Bobonete. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net