Vedeta Antena 1 care a jucat în Las Fierbinți. Multe lume a uitat că a fost prezentă in serial

Ilona Brezoianu, cunoscută publicului din România atât de pe scena teatrului cât și din numeroasele show-uri la care a participat, este un super talent. Asta o știm cu toții pentru că de-a lungul timpului a demonstrat-o. Puțini știu însă că vedeta Antena 1, a făcut parte din cel mai cunoscut serial de comedie, „Las Fierbinți” de la PRO TV.

Vedeta Antena 1 care a jucat în „Las Fierbinți de la PRO TV”
Vedeta Antena 1 care a jucat în „Las Fierbinți de la PRO TV”

Vedeta Antena 1 care a jucat în „Las Fierbinți de la PRO TV”

Ilona Brezoianu și-a început cariera de actriță la un an după ce a terminat liceul, când a devenit studentă la UNATC. De atunci e îndrăgostită iremediabil de ceea ce face și a avut perioade când juca în 12 piese de teatru în aceeași perioadă.  În prezent, Ilona Brezoianu este actriță la Teatrul de Comedie, dar a jucat și la Teatrul Avangardia, Teatrul Național, Teatrul Metropolis, Green Hours și la Teatrelli.

La vârsta de 22 de ani, Ilona a câștigat primul ei premiu, urmat de alte trei premii pentru titlul de cea mai bună actriță. Între timp, Ilona a descoperit și pasiunea pentru televiziune, iar telespectatorii par să o îndrăgească pe carismatica actriță, o prezență mereu veselă și pusă pe șotii.

Până la vârsta de 33 de ani, actrița a reușit să își formeze o experiență profesională de invidiat pornind de la teatru, producții de televiziune și chiar YouTube. Până acum a participat în „Mangalița”, „eXtra Factor”, „Atletico Textila”, ”iUmor”, „Super Neatza de Weekend”, „Te Cunosc de Undeva”. Totuși, puțini își amintesc că timp de un sezon, actrițaa jucat îl serialul „Las Fierbinți”, acolo undea interpretat-o pe Lumința, asistenta din sat după care toți bărbații din sat erau topiți.

ilona brezoianu te cunosc de undeva jpg

Ulterior, vedeta a ajuns la Neatza, unde a demonstrat că face față oricărei probe de dans, muzică sau actorie. Prin urmare, chiar ea însăși a spus că îi este greu să aleagă ce îi place mai mult.

„E greu de ales un singur lucru care îmi place cel mai tare la ceea ce fac, având în vedere că am un meniu diversificat de la teatru, televiziune, filme, şi influencereală să spunem aşa… practic încerc să le dau oamenilor din bucuria cu care trăiesc.

Să ofer emoţie pe scenă, să-i fac să râdă în faţa televizoarelor, să fac rolurile cu care să rămână în minte, sau le recomand tot felul de locuri sau lucruri care mi se pare de folos. Cel mai tare îmi place când le văd bucuria din ochi atunci când se întâlnesc cu mine.

Dincolo de actorie cred că aş putea avea o carieră în muzică pentru că îmi place şi din spusele altora chiar aş putea excela dacă aş lucra la asta. Mai ales că atunci când cânt simt că mă ridic de la pământ. E o senzaţie specială”, declara Ilona Brezoianu, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net