Păzea, Ilona Brezoianu și-a luat motor!

Ultima actualizare:

Veste bună despre actrița pe care o vedeți la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” și „iUmor”, dar și în alte proiecte de teatru și film.

Ilona și-a cumpărat motocicletă
Ilona și-a cumpărat motocicletă

Ea le-a împărtășit fanilor ei un eveniment deosebit din viață: „Acum că am reușit să iau permisu’ de motocicletă... pe de-o parte sunt super fericită da’ îmi pare și rău că nu mai trec pe la școală (sau mă rog o să trec în vizită) pentru că am avut cei mai mișto instructori”, a dezvăluit Ilona Brezoianu (32 de ani).

Reporterul Click! a întâlnit-o la un eveniment monden și i-a spus că și-a și cumpărat motor: „Sunt femeie, am o pisică, îmi fac unghiile, merg la coafor și tocmai mi-am luat permisul de motor, mi-am luat și motocicletă. Nu îmi e frică să merg cu ea, nu am o gașcă de motocicliști, de doi-trei prieteni cu care o să mă văd. Momentan merg singură. Sunt singură, nu am pe nimeni, iar singurătatea este benefică dacă înveți să trăiești cu ea, nu e nimic rău în asta”, ne-a spus Ilona Brezoianu.

Cine este Ilona Brezoianu?

Ilona Brezoianu și-a început cariera de actriță la un an după ce a terminat liceul, când a devenit studentă la UNATC. De atunci e îndrăgostită iremediabil de ceea ce face și a avut perioade când juca în 12 piese de teatru în aceeași perioadă. 

În prezent, Ilona Brezoianu este actriță la Teatrul de Comedie, dar a jucat și la Teatrul Avangardia, Teatrul Național, Teatrul Metropolis, Green Hours și la Teatrelli.

La vârsta de 22 de ani, Ilona a câștigat primul ei premiu, urmat de alte trei premii pentru titlul de cea mai bună actriță. Între timp, Ilona a descoperit și pasiunea pentru televiziune, iar telespectatorii par să o îndrăgească pe carismatica actriță, o prezență mereu veselă și pusă pe șotii. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net