Păzea, Ilona Brezoianu și-a luat motor!

Ultima actualizare:

Veste bună despre actrița pe care o vedeți la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” și „iUmor”, dar și în alte proiecte de teatru și film.

Ilona și-a cumpărat motocicletă
Ilona și-a cumpărat motocicletă

Ea le-a împărtășit fanilor ei un eveniment deosebit din viață: „Acum că am reușit să iau permisu’ de motocicletă... pe de-o parte sunt super fericită da’ îmi pare și rău că nu mai trec pe la școală (sau mă rog o să trec în vizită) pentru că am avut cei mai mișto instructori”, a dezvăluit Ilona Brezoianu (32 de ani).

Reporterul Click! a întâlnit-o la un eveniment monden și i-a spus că și-a și cumpărat motor: „Sunt femeie, am o pisică, îmi fac unghiile, merg la coafor și tocmai mi-am luat permisul de motor, mi-am luat și motocicletă. Nu îmi e frică să merg cu ea, nu am o gașcă de motocicliști, de doi-trei prieteni cu care o să mă văd. Momentan merg singură. Sunt singură, nu am pe nimeni, iar singurătatea este benefică dacă înveți să trăiești cu ea, nu e nimic rău în asta”, ne-a spus Ilona Brezoianu.

Cine este Ilona Brezoianu?

Ilona Brezoianu și-a început cariera de actriță la un an după ce a terminat liceul, când a devenit studentă la UNATC. De atunci e îndrăgostită iremediabil de ceea ce face și a avut perioade când juca în 12 piese de teatru în aceeași perioadă. 

În prezent, Ilona Brezoianu este actriță la Teatrul de Comedie, dar a jucat și la Teatrul Avangardia, Teatrul Național, Teatrul Metropolis, Green Hours și la Teatrelli.

La vârsta de 22 de ani, Ilona a câștigat primul ei premiu, urmat de alte trei premii pentru titlul de cea mai bună actriță. Între timp, Ilona a descoperit și pasiunea pentru televiziune, iar telespectatorii par să o îndrăgească pe carismatica actriță, o prezență mereu veselă și pusă pe șotii. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net