Mihai Bendeac, urare inedită pentru Ilona Brezoianu: „E proastă, e tâmpită”

De ziua sa de naștere, Mihai Bendeac i-a făcut o urare inedită bunei sale prietene, Ilona Brezoianu. Ce a putut să spună îndrăgitul actor.

Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu au o prietenie strânsă
Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu au o prietenie strânsă

Între Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu se știe că există o prietenie foarte apropiată și că modul lor de a-și exprima afecțiunea, unul față de celălalt, poate fi uneori cu totul inedit. Asta s-a întâmplat și astăzi, când actrița împlinește 33 de ani. Cu această ocazie, Mihai Bendeac, prietenul și colegul său de scenă, nu a ezitat să îi facă o rare în stilul său caracteristic:

„Am spus despre ea nenumărate mârșăvii de-a lungul timpului. Că e proastă, că e tâmpită și n-are nici școală și câini și oi și ne-a omorât, tovarășu’ căpitan, ce facem?! Dar trebuie să admit că viața mea ar fi mai săracă fără această pârdalnică creatură. Pe care o iubesc. Și care mă face să râd. Dragă Ilona Brezoianu, sper că te voi regăsi pe aceeași bancă până la sfârșitul zilelor tale. Căci tu vei muri înaintea mea, asta e cert. Chiar și așa, am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin, să te așez pe bancă, să-ți montez un difuzor în c** care să play-eze replicile și tot voi continua. Ești o minune. La mulți ani!”, i-a transmis Mihai Bendeac Ilonei pe pagina sa de Instagram.

Ilona Brezoianu, în Bulgaria, de ziua sa de naștere

Bineînțeles, reacția Ilonei nu a întârziat să apară, iar actrița a recunoscut că urările lui Mihai sunt cele mai speciale în fiecare an. „În fiecare an urarea de la tine e cea mai specială...recunosc. Mulțumesc, te iubesc și promit să nu las banca goală.”, a răspuns Ilona la postare. 

Răspunsul la urare însă i l-a oferit departe de România, după cum am descoperit pe Instagram! Mai exact, se pare că frumoasa actriță își petrece ziua de naștere în Bulgaria, la Veliko Tărnovo. Dintr-o postare pe Instastory vedem că Ilona savurează o cafea, pe o terasă, de unde poate fi văzut frumosul oraș. Cel mai probabil, actrița a plecat în vacanță pentru a-și petrece ziua de naștere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net