Povestea de viață dureroasă a Ancuței Pop, concurenta de la Chefi la cuțite. „Am zis că nu se poate, e imposibil”

#Chefi la cuțite

Ancuța Pop, aleasă în echipa galbenă, condusă de Alexandru Sautner la „Chefi la cuțite”, are o poveste de viață de-a dreptul emoționantă. Concurenta, în vârstă de 33 de ani, este solistă de muzică populară și și-a împărtășit povestea sa în cadrul ediției cu numărul 12 al celebrului show culinar.  

Povestea dureroasă a concurentei Ancuța Pop de la Chefi la cuțite / foto: colaj Instagram
Povestea dureroasă a concurentei Ancuța Pop de la Chefi la cuțite / foto: colaj Instagram

Ancuța Pop a fost aleasă în echipa galbenă, condusă de Alexandru Sautner. În sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în ediția cu numărul 12, difuzată pe data de 15 aprilie 2024, concurenta a vorbit despre momentul în care viața ei s-a schimbat total. În vârstă de 33 de ani, din Maramureș, Ancuța este solistă de muzică populară, dar este pasionată și de bucătărie.

Cel care i-a deschis ușa către lumea fascinantă a cântecului a fost chiar soțul ei, care i-ar fi propus să fie solistă în formația în care el activa deja când s-au cunoscut. „„Eu m-am apucat de cântat datorită soțului meu, ca să zic așa. Eu l-am cunoscut pe el și prin el am început să cânt la trupa unde cânta el. (…) În costumul tradițional mă simt cea mai frumoasă, și pe stradă dacă merg, să zic așa, lumea te vede altfel”, a povestit Ancuța Pop, în cadrul show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

„Nu puteam accepta așa ceva. I-am ascuns soțului meu că ...”

Din păcate, în ziua în care împlineau 7 ani de căsnicie, concurenta a aflat că soțul ei a fost diagnosticat cu cancer. I-a ascuns partenerului de viață că suferă de o boală gravă la început, însă, atunci când l-a anunțat, răspunsul acestuia a șocat-o.

În anul 2022, soțul meu a fost diagnosticat cu cancer, la 37 de ani. O tumoră malignă în spatele nasului. Noi ne-am căsătorit pe 25 august 2015 și tot în august, pe 25 august 2022, am aflat că soțul meu are cancer. Nu puteam accepta așa ceva. M-a sunat doamna doctor și mi-a zis că e suspect, era suspect până la biopsie. Cum să îi spun soțului meu când trebuie să îi urez 7 ani de căsătorie așa ceva? (...)

Nu puteam accepta așa ceva. I-am ascuns soțului meu că e bolnav două săptămâni, până când am primit rezultatul de la biopsie. În luna septembrie a venit rezultatul care spunea că are cancer. Atunci am zis că nu se poate, e imposibil. Mă gândeam cum să-i spun și i-am spus că nu e grav și că e ceva ce o să se trateze. El mi-a spus cum nu e grav, dacă e cancer e ceva grav, o să mor”, a mai spus Ancuța Pop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net