Câți bani trebuie să scoți din buzunar în 2024 dacă vrei să-ți cânte o formație la nuntă: „Prețul m-a cam șocat”

Până și nunta a devenit o provocare financiară în România! O tânără din țara noastră a mărturisit că a rămas șocată după ce a auzit ce „ofertă” i-a oferit o formație pentru a cânta live la nunta ei!

Mii de euro pentru muzică live la nuntă / foto: Pixabay
Mii de euro pentru muzică live la nuntă / foto: Pixabay

Potrivit celor de la Antena 3 CNN, tânăra a fost atât de șocată de suma auzită, încât a încercat să afle dacă acesta chiar este tariful obișnuit pentru o formație chemată să cânte live. Mai precis, se pare că dacă vă doriți muzică live la nuntă, nu este exclus să fiți nevoiți să scoateți buzunar chiar și 6.000 de euro!

„Sunt paralelă cu prețurile și nu am idee cât costă. Am cerut o ofertă unei formații și prețul m-a cam șocat. Voi cât ați dat pe muzică pentru nuntă?”, își începe tânăra postarea pe rețeaua de socializare Reddit. Iar atunci când au auzit ce „ofertă” i-a fost prezentată viitoarei mirese, internauții au rămas uimiți.

„Tipii ăștia mi-au oferit și dj pe toată perioada evenimentului. Plus prestația lor. 3 seturi de câte 45 de minute fiecare pentru 6000 euro cu lumini, sonorizare tot ce e nevoie, în fine”, a mai scris tânăra, potrivit sursei citate.

Mii de euro pentru muzică live la nuntă

O altă persoană a comentat că a mai întâlnit tarife ce se ridicau la sume atât de mari. Chiar recent, în 2023, în timpul unei nunți la Constanța, persoana mărturisea că s-ar fi plătit 5.000 de euro pentru o formație care a cântat live.

„Nu sunt foarte familiară cu prețurile formațiilor, am fost la o nuntă în Constanța în 2023 și am înțeles că ar fi dat 5000 euro parcă, formație care a cântat de la început până la sfârșit, pauze doar când luau masa, plus ceva dansatoare de cabaret”, a explicat în comentariu utilizatoarea Reddit.

Un alt utilizator oferă o alternativă mult mai convenabilă! De fapt, este o alternativă complet gratuită! „Am avut un laptop (personal) conectat la boxele deja existente în locație. Playlist făcut de mine pe Spotify cât să țină toată noaptea. Nuntă relativ mică (circa 50 de persoane) într-o locație drăguță”, scrie în comentariu.

Mai mulți români au confirmat că tarifele pentru muzică live ar porni de la 5.000 de euro, putând chiar să ajungă și la 9.000 de euro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net