Prima TV, 24 de ani de la înființare. Imagini de colecție cu vedetele postului

Luna decembrie e plină de aniversări, bilanțuri și nostalgii. Motiv de sărbătoare are și echipa de la Prima TV, căci pe 17 decembrie stația împlinește 24 de ani de activitate. Click! îți prezintă un album foto de colecție, cu vedetele și emisiunile postului, care au făcut istorie în peisajul media autohton.

image

Prima TV s-a născut pe 17 decembrie 1997

Postul Prima TV a apărut în România pe 17 decembrie 1997 şi a difuzat formate internaţionale, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar şi importante campanii sociale. Acum emite HD, are un vibe fresh și o echipă extinsă de jurnaliști și de prezentatori TV. În cei 24 de ani de activitate, în arhivele stației s-au adunat amintiri și imagini fabuloase. Iată câteva dintre ele!

Emisiuni care au făcut istorie la Prima T

 În perioada 1997 - 1998 s-au lansat Ştirile Focus, cu Simona Bălănescu, Vlad Ionescu şi Cristina Toader, dar şi talk-show-ul „Starea de veghe“, în care jurnalişti de renume abordau cele mai sensibile subiecte ale societăţii. În 1999, „Nadine show“, o adaptare a emisiunii lui Jerry Springer, îşi propunea să schimbe mentalităţi şi să spargă barierele impuse de convenţional. În acelaşi an, publicul a putut urmări noi emisiuni precum „Apel de urgenţă“ şi „Dimineaţa pe plajă“, cu Iulia Frăţilă şi Vlad Ionescu.

image

“Cronica Cârcotaşilor”, cea mai premiată emisiune de divertisment 

Anul 2000 a însemnat debutul unora dintre cele mai iubite emisiuni lansate vreodată în România, show-uri care au înregistrat recorduri de audienţă: „Vrei să fii miliardar?“, cu Virgil Ianţu, şi „Cronica Cârcotaşului“, cu Şerban Huidu. De altfel, “Cronica Cârcotaşilor” este cea mai premiată emisiune de divertisment, iar “Trăsniţii”, cel mai longeviv sitcom din lume, care a și intrat în Cartea Recordurilor. Controversatul reality-show „Big Brother” este primul format internaţional realizat în România. De asemenea, emisiunile “Miss fata de la ţară” şi „M-a făcut mama artist”, două formate 100% româneşti, au fost realizate la Prima TV, iar la scurt timp au devenit formate internaţionale, fiind achiziţionate în mai multe ţări din lume.

Prima TV este postul care a adus conceptul de reality-show în România, difuzând emisiuni de succes precum “Schimb de mame”, cel mai urmărit şi mai longeviv reality-show, “Super Nanny” sau “Cireaşa de pe tort”, desemnat ani la rând “Cel mai bun reality-show” din România.

“În familie”, primul serial de televiziune, după anii '90

Tot la Prima TV, telespectatorii au putut urmări primul serial de televiziune din România după anii ’90, “În familie”, dar şi prima reality-telenovela, “Iubiri secrete”. Emisiunea de cultură generală „Vrei să fii miliardar” a cucerit rapid publicul din România, atât prin format, cât şi prin premiile atractive, iar producţia „Copiii spun lucruri trăsnite“ i-a transformat pe cei mici în adevărate vedete. Iar Virgil Ianțu a rămas toată cariera lui asociat cu aceste formate.

„Reuniunea de clasă“ cu Andreea Raicu, „Banc Show“ cu Nadine şi Cabral,  „Mircea şi Oreste Show“, „Reporter incognito“,  „Cu Irina la cafea", "Megastar", „Trădaţi în dragoste“, " „Poliţia în acţiune“, "Mondenii" sunt doar câteva dintre formatele care au făcut istorie și care au inspirat alte posturi TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net