Roșcata din trupa Sweet Kiss, secrete din bucătăria MasterChef. Povestea solistei care rupea topurile în anii '90

#MasterChef România
Ultima actualizare:

Vă mai aduceți aminte de Nicoleta Aneni, roșcata din trupa Sweet Kiss care făcea furori cu piesa „Alin, Alin”, prin anii `90? Ei bine, și acum face furori, dar nu pe scenă, ci în bucătăria MasterChef (PRO TV). Într-un interviu pentru Click!, artista a povestit cum a luat decizia de a se înscrie în concurs, de ce jurat îi e cel mai teamă și ce ar face cu premiul cel mare, dacă ar câștiga.

Nicoleta Aneni
Nicoleta Aneni

S-a apucat să gătească datorită fiului ei

Nicoleta Aneni a avut primul contact cu bucătăria pe când avea 9 ani. Atunci a făcut prima ei pizza, la restaurantul mătuşii de la Neptun. A început să gătească mai des la 18 ani, când s-a mutat în Bucureşti alături de trupa Sweet Kiss. „Eram bucătarul trupei. Îmi amintesc că prima mea supă am făcut-o cu mama la telefon. A ieşit sărată ca apa mării, însă după a fost din ce în ce mai bine”, spune cântăreaţa.

Irina, Laurenţiu și Nicoleta, cu 20 de ani în urmă, pe când formau trupa Sweet Kiss
Irina, Laurenţiu și Nicoleta, cu 20 de ani în urmă, pe când formau trupa Sweet Kiss

Adevărata pasiune pentru gătit a venit, totuşi, mai târziu, pe când era în Italia, unde s-a căsătorit și s-a stabilit. „La 28 ani, când l-am născut pe fiul meu, Mario, pot spune că mi-am descoperit pasiunea pentru bucătărie, din dorința de a găti cât mai sănătos și diversificat, pentru el. Mario avea doi ani când am participat la o nuntă dintr-un restaurant de 4 stele de acolo. Nu s-a ridicat toată seara de la masă, fascinat fiind de farfuriile care veneau una după alta. Erau porţii mici şi cu un aspect impecabil. Când am ajuns acasă, mi-a spus: «Mami, eu nu mai mănânc decât dacă mâncarea arată ca cea de acolo». Aşa am început să învăţ, să experimentez”, povesteşte Nicoleta.

Are și talent înnăscut: „Cred că o moștenesc pe mama mea, care este foarte talentată și creativă. Îmi aduc aminte când eram copil, mama mea pregătea tot felul de preparate deosebite, platouri foarte frumos aranjate, torturi etc. Iar masa noastră era mereu aranjată ca la restaurant, în fiecare zi”.

Din nou în lumina reflectoarelor, dar la bucătărie

Mama a fost și cea care a convins-o să se înscrie la MasterChef. Nu a trebuit să ducă prea multă muncă de convingere, pentru că roșcatei oricum îi surâdea ideea.

M-am înscris pentru că am o adevărată pasiune pentru gătit. De foarte mulți ani, mi-am spus că este un „must” să particip. Sunt o fire competitivă și destul de determinată, atunci când îmi propun să fac ceva. Am vrut să gătesc și în alte condiții decât în atmosfera de acasă și să simt aprecierile și din partea unor specialiști de renume. Mai mult de atât, să îmi arăt și latura gastronomică a fost pe pe lista mea de priorități, de când m-am întors în România”, a povestit artista. Consideră că cel mai de temut jurat este Chef Joseph Hadad, iar cel mai de temut concurent este Marco Genna.

Nicoleta, în competiție. Foto: PRO TV
Nicoleta, în competiție. Foto: PRO TV

Ce ar face cu premiul cel mare, de 50.000 de euro

Dar nu se lasă intimidată, mai ales că are susținători de nădejde: „Sunt mama, copilul meu, soțul și colegii mei din trupa Sweet Kiss. De asemenea, mă susține PR-ul meu și prietena mea, Oana Păsat”. Ce ar face cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, dacă ar câștiga? „Aș investi în cursuri de bucătar în străinătate, pentru a deveni un adevărat Chef”, a declarat ea pentru Click!.

Dacă vrei să vezi ce bunătăți pregătește Nicoleta la MasterChef, urmărește emisiunea de la PRO TV în fiecare joi, de la ora 21.30!

Știrile Click! se pot urmări şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net