O concurentă MasterChef către jurați: „Vreți să rămân în pielea goală?”

O  nouă ediție MasterChef, o nouă rundă de emoții în etapa confruntărilor. Concurenții au trecut prin probe de foc pentru a-și păstra șorțurile câștigate în preselecții.

Nelly Cernea nu i-a convins pe chefi
Nelly Cernea nu i-a convins pe chefi

În ediția difuzată joi seara, 27 ianuarie, cea de-a șasea din acest nou sezon, un duel interesant a avut loc între Constantin Neagu, Nely Cerna și Bogdan Mariș. Doamna de 69 de ani se simțea „în formă”, așa că a optat pentru un preparat simplu, dar de efect: piept de pui prăjit cu spanac și ou. Încă de la început, concurenta a uimit prin replicile ei: „Nu puteai să-ți dai seama ce este în cutie. M-am gândit că era un curcan viu”, a spus aceasta nedumerită de ce se putea afla sub cutia cu alimente.

Nely Cernea. Foto: PRO TV
Nely Cernea. Foto: PRO TV

De asemenea, ea le-a mărturisit juraților că o intimidează: „Numai când mă uit la dumneavoastră, mă apucă căldurile alea mari”. Chef Radu Dumitrescu a venit cu soluția salvatoare: „Doamna Nely, dacă vă este cald, vă putem lua șortul”, însă participanta i-a răspuns imediat: „Vreți să rămân în pielea goală?”. „Găina bătrână face ciorbă bună”, a spus unul dintre adversarii femeii.

Atunci când a fost anunțată de chef Radu că mai are doar 18 minute până să termine preparatul, Nely Cerna a spus hotărâtă: „Fac și copii în 18 minute”. În ciuda faptului că le-a stârnit juraților o stare de bine prin glumele făcute, doamna Nely nu a trecut în etapa următoare.

Ionuț Oancea, "băiatul mamei", a trecut mai departe cu un preparat spectaculos

O bătălie dură s-a dat între Cristina Bârsan, Elvis Tudorache și Ionuț Oancea pentru păstrarea șorțului MasterChef. Cel din urmă a pregătit o bibilică cu patacones (banane prăjite), preparat ce i-a asigurat șorțul inscripționat cu numele său.

Ionuț Oancea
Ionuț Oancea

Concurentul a fost copleșit de emoții, dar mai ales de faptul că mama sa nu a fost lângă el, așa cum s-a întâmplat la preselecții. „Mami! Mami! Mami!” a fost răspunsul său când chef Radu l-a întrebat „Cine ai fi vrut să fie aici să te ajute?”. De asemenea, participantul consideră că „prezența lui mami e destul” atunci când se simte tulburat. Tot el îi confirmă concluzia lui chef Radu Dumitrescu: „Deci tu ești mommy’s boy”.

Ionuț Oancea a fost cât se poate de surprins când a aflat că el a fost cel ales pentru a trece în următoarea etapă a celui mai dur concurs culinar din România. Acesta a simțit nevoia să întrebe de cinci ori „Serios?” pentru a se asigura că nu este nevoit să dea șorțul înapoi juraților. Extazul a fost cu atât mai mare cu cât Ionuț se îndrepta spre ieșirea din platou: „Mă duc să o sun pe mami!”, a exclamat el în al nouălea cer.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net