Sânziana Negru, în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar! Motivul pentru care a început să facă terapie: „A murit la 60 de ani"

Influencerița și creatoarea de conținut, Sânziana Negru (36 de ani) a devenit și mai populară după ce a câștigat împreună cu Laura Giurcanu (27 de ani) sezonul 6 din America Express - Drumul Soarelui. Sânziana Negru a fost invitată lui Mihai Morar la podcastul Fain&Simplu și s-a emoționat atunci când a povestit despre tatăl său, având ochii plini de lacrimi.

Sânziana a dezvăluit la „Fain & Simplu” modul în care s-a reclădit pe sine după și-a pierdut tatăl. Cea mai dură perioadă a vieții ei s-a transformat într-un punct de cotitură al evoluției sale morale și spirituale. Când a decis să meargă la terapie, pe care o face deja de 4 ani de zile, cum a ajutat-o acest lucru să-și regăsească bucuria de a trăi, liniștea, claritatea și pacea?

„Eram destul de superficială înainte de terapie”

Tata a murit devreme, da! A murit la 60 de ani!", i-a povestit influencerița lui Mihai Morar. „Spuneai că te-a iubit mai mult pe tine decât pe mama!", a continuat omul de radio discuția, iar Sânziana a izbucnit în lacrimi. "Neașteptat acest început! Tata era foarte mândru de mine!

Tata era  genul de om pentru care eu am fost ca o bijuterie. Și, da, m-a iubit foarte mult, și mă sensibilizez pentru că mi-e foarte dor de el... Eu, după ce a murit tata, am intrat într-o semidepresie din asta, de câteva luni în care nu îmi doream decât să dorm.

Am zis, ba, nu, nu pot să stau așa, tata ar fi vrut să mă bucur de viață. Tata era un om vesel. După aia m-am apucat de terapie. Eram destul de superficială înainte de terapie. E al patrulea an în care fac terapie cu același om!", i-a mărturisit Sânziana Negru lui Mihai Morar.

Sânziana Negru, una dintre cele mai cunoscute prezențe în mediul online din România, a mai povestit cum a reușit să treacă de la superficialitate și opulență la profunzime și minimalism.

Pentru că această alegere i-a schimbat în mod fundamental viața, ea trăiește acum cei mai frumoși ani ai săi.

„Iubirea este ceva ce face un copil să se ducă puternic și curajos în lume, când știe că are spatele tatălui acolo. E un spate invizibil, dar e atât de puternic când e plin de iubire”, mai spune ea.

Un Podcast  - Emoție, din primele minute până la final. Vezi acum noul episod Fain & Simplu cu Sânziana Negru așa cum nu a mai văzut-o nimeni niciodată la TV sau în online. Când viața a dărâmat-o, Sânziana a început să se ridice pe ea și, apoi, să ridice singură o casă…pentru doi. Pentru că, indiferent cât a căutat independența, “Natura ne-a lăsat să trăim în doi.” Pentru că, indiferent unde a călătorit și a trăit în alte țări din lume, viața perfectă e pe “prispa casei bunicului din Republica Moldova.” Sunt atât de încăntat de acest episod! Așa de fain a ieșit și îi mulțumesc Sânzianei că în acest an în care își dorește să apară cât mai puțin în public, a acceptat să avem acest interviu. Nu cred în influenceri, dar pe Sânziana o simt... în ceea ce postează, în ceea ce trăiește, în lacrimi și în zâmbete. Și am simțit-o autentică și în acest podcast”, a precizat Mihai Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net