Diferența de vârstă dintre Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Câștigătoarea „America Express” este cu mult mai mare față de actorul din „Lia”

Ultima actualizare:

Sânziana Negru (36 de ani) este foarte cunoscută în mediul online ca și creator de conținut și printre cele mai căutate influencerițe din generația nouă. Face clipuri pline de culoare și este o persoană foarte expresivă și destul de căutată pentru reclamele din care face bani frumoși pe social media. Influencerița se iubește cu acorul Ștefan Floroaica, care însă este mult mai tânăr decât ea!

Câștigătoarea „America Express” este cu mult mai mare față de actorul din „Lia”

Sânziana Negru este originară din Republica Moldova, dar de la vârsta de 7 ani s-a mutat în România. Ea a absolvit „Facultatea de Științe Politice" din București, având ca specializare „Comunicare și Relații Publice". Muzica, modelingul și televiziunea fac parte din plăcerile ei.

Sânziana Negru a devenit și mai cunoscută și în centrul atenției, după ce a avut o relație de 2 ani cu Smiley care a propulsat-o în lumina reflectoarelor. Cei doi s-au cunoscut la studioul lui Marius Moga. Din păcate, ei s-au despărțit însă în 2008, după ce au declarat că fiecare și-a găsit pe altcineva.

Acum, Sânziana Negru are o relație cu actorul Ștefan Floroaica din serialul „Lia - Soția soțului meu", difuzat de Antena 1. Cei doi locuiesc în casa influenceriței pe care aceasta a terminat-o spre sfârșitul lui 2022, început de 2023. Imediat cum s-a întors din America Express, cei doi au decis să se mute împreună. 

Se pare că Ștefan a susținut-o mult pe Sânziana să participe în competiția de la Antena 1, deși erau la începutul relației. Distanța n-a fost o problemă pentru ei, iar acum sunt tare fericiți și au o relație discretă.

A fost destul de simplu, noi eram într-un stadiu destul de incipient al relației noastre, mi s-a propus să merg la emisiune, merg la discuții, după câteva săptămâni, am mai mers la o discuție și cu Laura, apoi am spus că eu mă duc. Mi-a zis să merg, că e cea mai bună decizie, adică a fost așa, pe același gând. Nu am simțit nicio secundă din partea lui să nu mă duc, că sunt atâtea săptămâni în care nu ești acasă.”, a dezvăluit Sânziana Negru, în podcastul moderat de Radu Țibulcă. 

Diferența de vârstă foarte mare între Sânziana și Ștefan

Ei bine, puțini știu însă că între cei doi amorezi este o diferență de vârstă foarte mare! Mai exact, Sânziana este mai mare cu 8 ani față de iubitul ei. Totuși se pare că vârsta nu a stat în calea fericirii lor. Recent a fost ziua lui Ștefan, iar Sânziana i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Nu-i plac declarațiile publice. Dar mie-mi place să creez povesti. Și lui îi plac poveștile mele. Welcome to the 30s , omul meu!”, a scris Sânziana în dreptul postării care a primit peste 15.000 de aprecieri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net