Ele au câștigat sezonul 6 de la „America Express”. Ce mesaje au transmis Laura și Sânziana după ce au ieșit învingătoare: „Timp de 55 de zile și nopți, Laura...”

Ultima actualizare:

Laura Giurcanu (27 de ani) și Sânziana Negru (36 de ani) sunt marile câștigătoare ale sezonului 6 din America Express - Drumul Soarelui.

Ele au ajuns primele la Irina Fodor, devansându-i pe cei doi copii ai Andreei Esca, Aris și Alexia, care și-ar fi dorit și ei să iasă învingători din această competiție. Și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost printre preferații la podium, însă aceștia au fost eliminați în ediția difuzată de Antena 1 pe 26 decembrie.

Laura și Sânziana sunt extrem de fericite și abia și-au găsit cuvintele să le mulțumească tuturor pentru această experiență. Ele știu că nu ar fi reușit una fără cealaltă să câștige competiția „America Express” și marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

„Voi sunteți câștigătoarele sezonului 6 America Express!", a anunțat, gâtuită de emoții, prezentatoarea show-ului, Irina Fodor.

Primul mesaj al Sânzianei Negru după ce s-a aflat că ea și Laura Giurcanu au câștigat

„S-a încheiat cea mai intensă, grea,  și frumoasă experiență de viață pe care am trăit-o vreodată. Iar noi am câștigat. Dar trofeul îl merită în egală măsură și echipele cu care am jucat etapa finală. A fost o reală plăcere să vă descoperim și să învățăm de la voi ce înseamnă să ai 20 de ani și să fii extrem de răbdător, cumpătat și extrem de competitiv sau ce înseamnă să ai o relație de 17 ani și să formezi real o echipă în orice. Vă mulțumim Aris și Alexia, Giulia și Vlad, sunteți un exemplu pentru noi", a scris pe Instagram, Sânziana Negru, imediat după anunțarea câștigătorilor la TV.

De obicei, te înscrii la concurs ca să îl câștigi, noi am plecat la America Express neștiind ce ne așteaptă, visam la trofeu ca orice altă echipă de jucători, dar ne entuziasma mai mult noul, aventura și faptul că trăim împreună aceste lucruri. Timp de 55 de zile și nopți, Laura mi-a fost mamă și tată, soră, iubit și prietenă. N-a fost nimeni în afară de ea, când mi-a fost rău, când mi-a fost foame, când plângeam, când îmi număram vânătăile, sau când eram nedormită și cu puterile la pământ. Ne-am ridicat, ne-am sprijinit și ne-am răbdat. Noi două. Da, ca oricare din noi, am avut și momente de slăbiciune, în care poate nu am fost cele mai bune, multe momente de frustrare și neputință, pe care le-am gestionat așa cum am știut în situațiile date, dar nu am renunțat niciodată. Și ne-am bucurat că trăim, în fiecare moment. Puțini înțeleg ce presupune cu adevărat experiența America Express, dar mulți o comentează, că e cel mai ușor", a mai adăugat Sânziana Negru.

„Îmi vine să scriu multe dar știu că în final, nu contează  și cineva, mai presus de noi, a vrut ca acest trofeu să fie câștigat de Laura și Sânziana. Iar noi am învățat multe despre oameni și toată această călătorie. Mulțumim și Sărbători frumoase!", a mai avut de spus una dintre marile câștigătoare de la America Express, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Floroaica.

Laura Giurcanu: „A fost o experiență atât de frumoasă”

La rândul său, Laura Giurcanu s-a arătat încântată de reușita ei și a colegei și prietenei sale, Sânziana Negru. De altfel, ea nu a câștigat doar marele premiu în această competiție ci America Express i-a adus și o frumoasă relație cu fiul Andreei Esca, Aris Melkior.

S-a terminat America Express și pentru noi. Câștigătoare. A fost o experiență atât de frumoasă și de intensă pe care am trăit-o cu prietena mea, pentru care pot fi doar recunoscătoare, cu siguranță, ne-a schimbat și ne-a făcut oameni mai compleți. Ne-a arătat că viața e mai mult decât știam și ne-a reconfirmat ce oameni norocoși suntem, noi toți. Norocoși și privilegiați. Am avut atât de multe momente frumoase, pe care mi-ar fi plăcut să le revăd și la TV, ca să mă pot bucura din nou de ele.

Rămânem cu clipele de neuitat pentru noi și bucuria că  ele s-au întâmplat. Iar pentru Sânziana, nu aș fi putut să trăiesc nebunia asta cu nimeni altcineva și ne leagă asta pentru totdeauna. Poate nu a apărut de fiecare dată când îți spuneam ce femeie incredibilă, puternică și mișto ești, deși o făceam des. Ne-am susținut, ne-am încurajat și ne-am ridicat. Mă bucur că exiști și nu  meritai altceva decât locul 1, mă bucur că împreună l-am obținut. Iar amândouă am câștigat o soră pe viață, ăsta e premiul adevărat", a ținut să declare și Laura Giurcanu pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net