Fiul Andreei Esca și Laura Giurcanu, surprinși în tandrețuri în mașină! S-au sărutat cu patos, deși au fost rivali la America Express

O nouă idilă ia cu asalt lumea showbiz-ului românesc. Fiorii iubirii i-au cuprins pe doi concurenți „America Express” - Aris Eram, fiul îndrăgitei știriste Andreea Esca, și Laura Giurcanu, unul dintre cele mai recunoscute modele. 

Aris Eram și Laura Giurcanu, săruturi pasionale / foto: Colaj Click!
Aris Eram și Laura Giurcanu, săruturi pasionale / foto: Colaj Click!

După cum informează CanCan.ro., Aris și Laura au fost surprinși în ipostaze tandre la ceas de seară, în timp ce se sărutau pătimaș chiar în mașina ei. Între cei doi este o diferență destul de măricică de ani, căci fiul Andreei Esca se află la începutul vieții de adult. Aris are 20 de ani și studiază în străinătate, în timp ce aparent „iubita lui” este cu aproape 7 ani mai mare. 

Aris Eram, luat de acasă de Laura Giurcanu 

Laura Giurcanu și Aris Eram se lasă conduși de fiorii iubirii și nu ezită să se întâlnească ori de câte ori au ocazia. Apropierea prea mare dintre ei lasă de înțeles că sentimentele lor sunt unele puternice, mai ales că săruturile confirmă începutul unei posibile povești de dragoste. 

În după-amiaza de ieri, îmbrăcată lejer, Laura Giurcanu a ajuns la adresa unde locuiește băiatul cu care se săruta pătimaș. Îmbrăcat în haine largi, Aris a ieșit din casă și s-a urcat în locul din dreapta al Q3-ului ei. Cei doi s-au îndreptat către un restaurant cu specific indian, nu înainte de a fi tandri chiar în mașina caștigătoarei de la „America Express”.

Fotografiile cu Aris Eram și Laura Giurcanu pot fi văzute AICI

Laura Giurcanu s-ar fi autoinvitat la Andreea Esca acasă 

Preț de două ore cei doi s-au bucurat de mâncarea bună, au râs și au glumit, până în punctul în care Laura Giurcanu „a dat cu bâta-n baltă”. 

Conform publicației amintite mai sus, anumite surse susțin că cea care a fost colega Sânzianei Negru în cadrul show-ului de la Antena 1 s-ar fi autoinvitat acasă la Aris acasă, pentru a vedea împreună cu familia lui episodul de la „America Express”. 

Fiul Andreei Esca a ezitat să accepte propunerea ei, fapt care a deranjat-o atât de tare încât nu a avut nicio problemă în a-l certa ca pe un copil mic. După ce s-au mai liniștit spiritele, și-au luat tălpășița și au plecat în mare grabă. Laura Giurcanu a condus fără oprire, în speranța că poate el se va răzgândi, lucru care, bineînțeles, nu s-a întâmplat. 

Vizibil deranjată de refuzul primit, fratele Alexiei Eram nu a cedat presiunii, astfel că Laura a trebuit să-și pună pofta-n cui. Ca un băiat atent, Aris a avut grijă să nu o lase să plece supărată acasă și a sărutat-o cu foc, în mașină, înainte de a intra în casă. Dacă o nouă relație se va naște între foștii rivali „America Express”, vom afla în perioada următoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net