Fiica Ronei Hartner, amenințată de propriul tată! E cumplit ce a putut să îi ceară Rocco Sedano: „Fetei i-a fost frică”

Ultima actualizare:

După moartea mamei, Rita Sumayla nu primește alinare nici măcar din partea propriului tată. Fata Ronei Hartner a fost amenințată chiar de cel care i-a dat viață și care ar fi trebuit să o sprijine pe tânără în aceste momente cumplite. La câteva luni de la moartea artistei, fata se simte la fel de rău, șocul încă nu a dispărut, ci este accentuat de groază pe care i-o provoacă tatăl său.

Fiica Ronei Hartner, amenințată de propiul tată

Rona Hartner și Rocco Sedano au fost căsătoriți foarte scurt timp, iar în urma relației s-a născut fata lor, Rita. Cea mică a rămas în grija mamei, iar Rita dezvăluia acum ceva timp că Rocco nu este implicat în creșterea fetei și nu are o relație apropiată cu ea. În schimb, între Rita și Rona s-a format o legătură fantastică, ce cu greu poate fi ruptă chiar și acum după dispariția artistei.

În loc să primească un strop de compasiune și bunătate din partea singurului părinte care i-a mai rămas pe lume, fata, care a împlinit 16 ani pe 5 ianuarie, trăiește un calvar. Acum este pusă în situația de a decide dacă rămâne cu tatăl său în Franța, unde a trăit toată viața sau dacă pleacă în Canada cu rudele mamei. Cele două familii se luptă pentru custodia tinerei, iar Rocco face presiuni puternice asupra ei.

Rinda, sora Ronei a făcut dezvăluiri șocante despre comportamentul lui Rocco față de fiica lui. Această a mărturisit că bărbatul a amenințat-o în mod groaznic pe copilă.

E cumplit ce a putut să îi spună Rocco Sedano

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona”, a declarat Rinda Hartner pentru gândul.ro.

În plus, aceasta a mai spus că bărbatul își dorea probabil doar ajutorul din partea statului francez cae se acordă în astfel de cazuri, nici vorbă să își crească și ajute copila.

Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a mai spus Rinda, potrivit sursei citate.

Rona Hartner a încetat din viață, la vârsta de 50 de ani, pe 23 noiembrie 2023, după o lungă luptă cu cancerul. Calvarul artistei a început în 2019, însă un an mai târziu ea anunța că a ieșit învingătoare în lupta cu perfida boală, după lungi tratamente în România și în Franța.  În vara anului trecut, însă, marea artistă avea să primească o veste cumplită: o altă formă de cancer reapăruse. Rona a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și la creier în stadiul patru, cu metastaze. În doar câteva luni, boala a răpus-o, iar artista a fost înmormântată pe data de 1 decembrie, în Cimitrul Bellu, alături de tatăl său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net