Ce i-a interzis categoric Rocco Sedano, Ronei Hartner? Are legătură cu fiica lor, Sumayla! „Rona suferea din cauza asta…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rona Hartner a murit cu un mare regret în suflet! Artista s-a stins din viață la doar 50 de ani, răpusă de cancer, și a lăsat-o în mare suferință pe fiica ei, Rita Sumalya, aflată în pragul adolescenței. Tânăra este de neconsolat după pierderea mamei, iar tatăl său, dansatorul Rocco Sedano, vrea ca fiica lui să-i rămână aproape, în Franța. Tot el a fost cel care i-a interzis toată viața Ronei să o expună pe fiica lor!

Rita Sumayla Hartner s-a născut din relația Ronei Hartner cu Rocco Sedano, un dansator de origine argentiniană. Tânăra, acum în vârstă de 16 ani, s-a născut în Franța, însă mama ei nu voia ca fata să își uite originile argentinine.

Sumayla și-a moștenit părinții artiști, este foarte talentată, este pasionată de modeling și a jucat până acum în trei filme. De asemenea, tinerei îi place foarte tare muzica și cântă la chitară.

În ultima perioadă, Sumayla s-a arătat foarte atrasă de hair-styling și a și urmat un curs în acest sens. De asemenea, Rita a făcut și un curs de beauty la o școală prestigioasă.

Din păcate însă, Rita Sumayla a trăit mai mult în umbra mamei sale, celebra Rona Hartner. Prietenii regretatei artiste au dezvăluit că, deși Rona își dorea din suflet ca fiica ei să o urmeze, și să aleagă o carieră artistică, tatăl fetei, Rocco Sedano, i-a interzis categoric artistei să o expună sau să o promoveze pe fiica lor în vreun fel. 

Dana Cristescu, prietena Ronei Hartner: „Fetița a crescut în umbra Ronei și a avut mult de suferit din cauza asta”

„Rocco nu a lăsat-o nici  pe Rona să o expună pe Sumayla, nici când era mică și nici acum, mare. Nici măcar poze pe rețelele de socializare nu o lăsa să pună cu fiica lor. 

Din cauza aceasta, Rona suferea foarte tare, pentru că fiica ei este foarte talentată, desenează frumos și cântă și la chitară. 

Din păcate, fetița a crescut în umbra Ronei și a avut mult de suferit din cauza asta!”, a declarat Dana Cristescu, în exclusivitate pentru Click!

Rămasă acum fără mama ei, fetei, care era practic nedezlipită de Rona, îi este acum foarte greu să-și mai găsească un drum în viață. 

În ultimul an de viață, Rona o retrăsese pe fiica ei de la școală

Rona Hartner a avut, se pare, o premoniție că i se apropie sfârșitul. Anul trecut în luna mai, aceasta a dezvăluit că fiica sa nu mai merge la școală și că și-a luat un an sabatic.

Rita Sumayla alesese să făcă școala de acasă tocmai pentru a putea petrece mai tot timpul cu mama ei. Fiica Ronei învățase până atunci la o școală privată.

„De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modelling, cu alte chestii.

Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modelling. 

Și avem și un film în care va juca. A mai jucat deja în trei filme. Și e basistă”, povestea Rona Hartner, în vara anului trecut, la Antena Stars. 

Rămâne Rita Sumalya cu tatăl ei în Franța?! „O să facă cum o să simtă ea că e mai bine!”

Rita Sumayla a împlinit pe 5 ianuarie 16 ani și, după moartea mamei sale, are de luat o decizie foarte grea: rămâne cu tatăl ei, artistul Rocco Sedano, în Franța, sau va pleca definitiv să locuiască alături de rudele mamei sale, în Canada?! 

Tatăl ei, dansatorul Rocco Sedano, și-a exprimat, însă, încă de la înmormântarea Ronei Hartner, unde a și fost prezent, dorința ca fiica lui să rămână cu el în Franța. 

„Sumalya se întâlnește cu tatăl ei în prezent două weekend-uri pe lună, el are dreptul legal să petreacă timpul acesta cu ea. El s-a mutat mai aproape de ea am înțeles, ca să o vadă mai des.

Fiica Ronei a făcut, însă, acum 16 ani și poate decide dacă va rămâne în Franța cu tatăl ei sau dacă va pleca la rudele mamei sale, în Canada! O să facă cum o să simtă ea că e mai bine!”, ne-a mai spus Dana Cristescu, pr-ul regretatei artiste. 

De ce s-a despărțit Rona de Rocco Sedano? Dansatorul nu-și dorea să se căsătorească religios!

Rona Hartner l-a cunoscut pe Rocco Sedano, primul ei soț, în 2007. După numai un an, cei doi au decis însă să divorțeze. Rodul dragostei lor este Rita Sumayla.

Povestea lor de dragoste a început în Franța, unde amândoi făceau parte din lumea artistică. După puțin timp, însă, Rocco a devenit foarte gelos și îi făcea viața un calvar Ronei. Artista a divorțat după ce și-a dat seama că bărbatul nu își dorea să se căsătorească religios.

Rona Hartner a încetat din viață, la doar 50 de ani, pe 23 noiembrie 2023, după o lungă luptă cu o boală nemiloasă: cancerul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net