Doctorul care a operat-o de cancer pe Rona Hartner, declarații șocante! Ce șanse ar fi avut dacă ar fi urmat tratamentul în România

Doctorul Mircea Beuran a vorbit despre boala Ronei Hartner, la o lună de când artista s-a stins din viață. Acesta a dezvăluit ce șanse ar fi avut la viață dacă în urmă cu câteva luni s-ar fi tratat în România, de cancer, și nu în Franța.

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani Foto: arhivă Click!
Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani Foto: arhivă Click!

Confesiuni despre moartea Ronei Hartner

A trecut o lună de când artista Rona Hartner s-a stins din viață, fiind răpusă de un cancer nemilos aflat în stadiul 4. Când credea că boala este vindecată, a aflat că, atât creierul, cât și plămânii au fost afectați în mare parte. Medicul care a operat-o pe Rona Hartner și care a supravegheat-o în toată această perioadă a făcut confesiuni dureroase.

„Noi am fost vecini. În copilăria ei ne-am întâlnit de câteva ori și apoi a fost bucuria de a ne revedea la spital. Mi-a părut rău că avea stadiu avansat, dar am făcut tot ce am putut, iar ea și-a dorit ca partea de tratament oncologic să-l facă în Franța. Avea încredere în chirurgul din România, dar voia tratamentul să-l facă în Franța”, a povestit doctorul Mircea Beuran.

Medicul Beuran, despre cancer

Medicul Mircea Beuran a mai făcut câteva declarații cu privire la cancer. „Cancerul este pe podium, cum se spune, traumatologia și bolile canceroase ale tubului digestiv ocupă două locuri importante. Există și alte cauze de moarte în cardiologie, neurologie, dar la ora actuală văd că există o căutare a modului în care să se explice și să se facă o prevenție.

Să existe un registru în care sunt toți bolnavii de cancer, ținuți într-o evidență, pentru că s-au făcut progrese chiar importante pentru anumite tipuri de cancer, în care rata de supraviețuire a crescut, calitatea vieții a unui canceros este chiar mai bună decât acum zece, cincisprezece ani", a declarat acesta.

Rona Harner s-a stins din viață la 50 de ani

Actrița Rona Hartner a murit, în luna noiembrie, la vârsta de 50 de ani. Ea a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și creier. „Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița în vară. „Cancerul meu nu a recidivat, cancerul de colon operat de domnul Doctor Profesor Mircea Beuran în România și tratat în Franța cu citostatice este complet vindecat, acest cancer actual este de altă origine, de altă speță și de alt soi", mai spunea Rona Hartner.

Cine a fost Rona Hartner 

Hartner s-a născut la 9 martie 1973, în Bucureşti. A urmat cursurile Şcolii Germane „Herman Oberth” din Bucureşti (1979-1991), iar din 1992 a început cursurile la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti, potrivit site-ului CineMagia.

În 1996 l-a întâlnit pe regizorul francez Tony Gatlif, care era în căutarea unei actriţe pentru filmul „Gadjo Dilo” („Străinul nebun”), ce se filma în România, ea primind rolul de actor principal şi interpret al melodiilor din film, potrivit site-ului amintit. Acest rol i-a adus mai multe premii, la diferite festivaluri, precum „Leopardul de bronz” (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, precum şi o nominalizare la premiile Cesar. Rona Hartner s-a stabilit în Franţa de peste 20 de ani, potrivit Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net