Alt actor celebru a fost diagnosticat cu boala care a răpus-o pe Rona Hartner: „Trebuie să aștepți măcar 5 ani...”

Alt actor celebru a fost diagnosticat cu boala care a răpus-o pe Rona Hartner! Vorbim despre Constantin Zamfirescu, îndrăgitul actor cunoscut sub numele de „Gogoașă”, îndrăgitul personaj pe care l-a interpretat ani de zile în serialul „Trăsniți în NATO”. Actorul a suferit și el de cancer, o boală grea care a răpit foarte multe valori are țării noastre. 

Alt actor celebru a fost diagnosticat cu boala care a răpus-o pe Rona Hartner
Alt actor celebru a fost diagnosticat cu boala care a răpus-o pe Rona Hartner

Alt actor celebru a fost diagnosticat cu boala care a răpus-o pe Rona Hartner

Actorul a primit diagnosticul de cancer în urmă cu ceva timp, iar de atunci a traversat momente dificile, inclusiv o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost îndepărtat un rinichi. În acea perioadă actorul se confrunta și cu alte probleme de sănătate, iar vestea cumplită l-a afectat profund. Totuși, cumva cu umorul și voia sa bună a reușit să se adune, iar acum spune că se simte foarte bine.

„De la foarte bine în sus. Dacă mansarda e întreagă, restul se repară. Sunt optimist în permanență. E adevărat că sunt la 3 ani de după intervenția aia severă și se spune că după un cancer trebuie să aștepți măcar 5 ani să dai un verdict că ai fi scăpat sau nu. Eu sunt, după câte simt eu, foarte ok”, a declarat Constantin Zamfirescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Boala i-a adus o serie de transformări în viața sa, motiv pentru care a renunțat la diferite alimente și este mult mai atent cu sănătatea lui, atât fizică, cât și mentală, căci de la modul în care gândește pornesc toate, după cum a mai spus. 

Mă mențin așa și mentalul meu trebuie să fie ok, dar dacă tot zici sufăr, am avut o boală și te îngropi, s-ar putea să îți creezi necazuri. Eu nu! Sunt foarte atent, pentru că odată ce nu mai am un rinichi, din cauza intervenției chirurgicale, lichidele pe care le consum trebuie să fie într-o cantitate foarte mare, ca să îl hipertrofiez pe ăla pe care îl mai am, cu foarte puțină sare și să nu am proteină animală, pentru că celula canceroasă se hrănește cu asta”, a mai spus actorul.

image
image
image
image
image
image
image png
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net