Rona Hartner a vrut să se sinucidă de 2 ori din cauza alcoolului. Cum a scăpat de dependență: „E un duh rău”

Regretata Rona Hartner nu a avut o viață ușoară. Cunoaștem toți lupta purtată ani de zile cu cancerul și faptul că boala a învins-o, însă până ajungem în acest punct, trebuie să punctăm faptul că actrița a avut parte de mai multe perioade nefaste în viață, una dintre ele fiind dependența de alcool și gândul de a se sinucide. 

Rona Hartner a vrut să se sinucidă / foto: Colaj Click!
Rona Hartner a vrut să se sinucidă / foto: Colaj Click!

În timpul vieții, Rona Hartner mărturisea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, faptul că a avut probleme cu consumul de alcool. Vedeta încerca să nu consume alcool în cantiăți mari, de teamă că și-ar fi putut ieși din fire, mai ales că din cauza acestui viciu a avut și două tentative de sinucidere. 

Rona Hartner: „Țin foarte tare alcoolul în frâu” 

Printre mărturisirile sale, s-a strecurat un pasaj referitor la perioada în care a început să consume băuturi alcoolice. S-a întâmplat când avea doar 14, când „bea cot la cot cu tata”, mai spunea ea. 

„Denise Rifai: În adolescență ați mai deprins un viciu de care nu erați deloc mândră.

Vă citez: Eu la 14 ani beam cot la cot cu tata. Era sport național în România, când nu te realizezi, bei. Ați renunțat la fumat, iar despre alcool ați spus așa:

Spiritul din alcool este un duh rău, al nervilor și al mâniei. Știu că am acest demon de ținut în frâu și nu trebuie să beau niciodată. La petreceri beau un pahar la începutul serii și apoi gata. În ce vă transformă alcoolul?

Rona Hartner: E nasol la mine...Dacă aș bea... Mă enervez foarte tare, am un caracter prea impetuos și am avut și vreo 2 tentative de sinucidere de la alcool. Sunt prea impulsivă la alcool și nu beau. Alcoolul nu-l suportă ficatul meu, nu este pentru mine... Îmi place să beau un vin, să-l gust. Îmi plac vinurile franțuzești, românești. Dacă la o petrecere iau whisky cu Cola, nu-l termin niciodată. Pentru că poate să scoată o mare impulsivitate, o impulsivitate care există la toți cei care beau. Așa cum produsele interzise adus caracteristici... Mie îmi place să rămân eu. Țin foarte tare alcoolul în frâu, beau foarte puțin, doar la ocazii”, mărturisea Rona Hartner, în emisiunea moderată de Denise Rifai. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net